menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині зловили двох порушників державного кордону

06.05.2024 18:30

Порушники намагалися втекти з України в Молдову

27-річний житель Тернопільської області намагався нелегально проникнути в Молдову через територію Вінниччини, скориставшись порадами через один із месенджерів. Виконуючи інструкції адміністратора, він придбав надувний гумовий човен з веслами та захисний комбінезон. Крім того, 23-річний житель Хмельницького повинен був доставити його до державного кордону. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку Могилів-Подільського прикордонного загону.

Ця подорож обійшлася клієнту в 9 тисяч доларів США.

«Використати куплене спорядження не вдалося. Прикордонники Могилів-Подільського загону за допомогою квадрокоптера вчасно виявили та затримали нічних мандрівників, які покинули свій автомобіль і поспішали перенести човен до річки Дністер», - зазначили у повідомленні.

Жителю Хмельницького слідчі Нацполіції вже пред'явили підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України («Незаконне переправлення осіб через державний кордон України»). За це йому загрожує від семи до дев'яти років позбавлення волі.

Щодо громадянина, який намагався нелегально потрапити в Молдову, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 КУпАП («Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України»).

Читайте також, готували ракетні обстріли Вінниччини: СБУ викрила агентурну групу спецслужб рф.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також