menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На війні загинуло семеро військовослужбовців з Вінниччини

06.03.2024 18:05

Знову втрати на фронті...

Серед вінничан на фронті загинули: Андрій Липовецький,Іван Скрепчук, Юрій Панчук, Олександр Сокур, Тарас Адамчук, Володимир Михальчук, Максим Кулик. Повідомляє I-VIN.INFO.

Андрій Липовецький долучився до Збройних Сил України на початку повномасштабного вторгнення. Воював у званні старшого сержанта у 57-й окремій мотопіхотній бригаді імені кошового отамана Костя Гордієнка. Брав участь у пекельних боях на Донецькому та Херсонському напрямках. Невтішна звістка до рідних надійшла 4 вересня 2022 року. Відтоді Андрій довгий час вважався зниклим безвісти. Підігрівала надію інформація від побратима, який, будучи сам бранцем, нібито зустрічав його у ворожому полоні. Але дива не сталося: трагічну крапку у цій історії поставив тест ДНК. Воїн загинув у тому далекому бою – поблизу села Безіменне на Херсонщині. Йому навічно залишилось 44 роки… Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Небесне військо поповнив ще один військовий. Внаслідок отриманих ушкоджень під час проведення бойових дій 4 березня 2024 року помер Скрепчук Іван Вікторович, 26.05.2002 року народження, житель села Лип'ятин. Про це повідомили в Уланівській громаді.

До свого рідного дому «на щиті» повернувся житель села Пустовійти, захисник України Панчук Юрій Миколайович, 04.12.1974 року народження. Повідомили в Уланівській громаді.

До свого рідного дому «на щиті» повернувся житель села Пустовійти, захисник України Панчук Юрій Миколайович, 04.12.1974 року народження. Повідомили в Уланівській громаді.

«На щиті» повертається до рідної домівки загиблий жмеринчанин Олександр Сокур. У травні 2022 року він змінив цивільне вбрання на військову форму та став на захист України. За сумлінну службу, вірність обов'язку та народу України жмеринчанин Олександр Сокур отримав медаль «За відвагу». Стрілець-помічник гранатометника 2-го механізованого взводу, 7-ї механізованої роти, 3-го механізованого батальйонупліч-о-пліч з побратимами наближав мир для України. Був поранений та після лікування і реабілітації знову повернувся у стрій. Загинув відважний воїн 29 лютого під час артилерійського обстрілу у Бердичах на Донеччині. Повідомили у Жмеринській міській раді.

На фронті загинув Тарас Юрійович Адамчук. Він народився 22 липня 1992 року. Клята війна забрала його на 32-му році життя, воїн загинув 07 лютого 2024у Харківській області, Куп’янський район. Повідомили у Якушинецькій громаді.

На фронті захищаючи суверенітет і незалежність нашої Батьківщини, загинув Михальчук Володимир Анатолійович. Сьогодні, 6 березня, бійця провели в останню путь. Повідомили в Іллінецькій громаді.

6 березня на щиті у рідне село Корделівку востаннє повернувся відважний захисник України Максим Кулик. Повідомили у Калинівській міській раді.

Читайте також, на Сумщині «шахеди» влучили по житлових кварталах.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад.

Читайте також