menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Наші воїни – серце України!»: вінницькі громадські організації вітають з Днем ЗСУ

06.12.2022 08:35

Сьогодні в Україні відзначають День Збройних сил України

Сьогодні всі українці відзначають День Збройних сил України. У цей непростий час, коли в нашій країні йде жорстока війна, саме наші захисники боронять рідну Батьківщину від ворога. У цей день вінничани від щирого серця привітали Збройні сили України. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

За словами голови Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Сергія Татусяка, Україна сьогодні тримає фронт для всієї Європи. Вона захищає собою, мов щитом, сім'ю європейських народів, і звісно ж, отримує від них підтримку.

«Вчора ми відзначали День Волонтера. У країні, де волонтером можна назвати вже майже кожного, адже наш народ, як мурахи, що відбудовують свій дім, може закрутити такий рух, що з нічого створить цілий новий світ. А сьогодні ми вітаємо Збройні Сили України та щиро дякуємо за захист. За ночі, які ми провели не в бомбосховищах, а в теплих будинках. За хліб, який врятували з палаючих полів і тепер ми маємо змогу його їсти. За те, що можемо радіти і жити у перервах між обстрілами та тривогами. Дякуємо тим, хто зараз зі зброєю, і тим, хто приєднався до лав Небесного Воїнства, віддавши за нашу майбутню перемогу найцінніше - своє життя. Дякуємо, що оберігаєте нас. Хай оминають вас ворожі кулі і швидше залунає марш перемоги! Слава Україні!», - наголошує Сергій Татусяк.

Як зазначає голова ГО «Медіа-Центр» Світлана Пустовіт, Збройні Сили України вже отримали від НАТО оцінку 12 балів по 10-бальній шкалі.

«А в нашому серці, в душі всіх українців, ви посідаєте найвищу сходинку. Ми, українці, пишаємося вами і щодня доносимо світові, що наше військо, як і наш народ - найкращі. Тому в День ЗСУ, вітаємо військових, які тримають над нами небо. Дякуємо всім полеглим, хто віддав своє життя і не зможе бути з нами поряд у момент перемоги. Пам'ятатимемо ваш чин завжди. І безкінечно любимо та шануємо всіх, хто зараз захищає нас у лавах Збройних сил. Здоров'я вам та наснаги, скорішої перемоги і щасливого життя у мирній та вільній Україні», - каже Світлана Пустовіт.

До привітань також доєднався директор Єврорегіону «Дністер» і військовий ЗСУ Микола Радіонов. Він наголосив, що кожен український військовий показує свою міць та незламність. Такі захисники стають прикладом не тільки для небайдужих людей, а ще для підростаючого покоління.

«Мені важко підібрати слова, аби описати наших військових. Це люди, відданій своїй справі. Вони мужні та сильні не тільки фізично, а й своєю душею. Сам розумію, бути військовим – це бути справжнім патріотом своєї країни. Це думати не тільки про себе у бою, а і про своїх побратимів, та про тисячі українців. Збройні сили України – це справжні супергерої нашого часу. Тому щиро вітаю з цим святом. Бажаю якнайшвидше завоювати російського танка та залишатися такими ж мужніми», - зауважує Микола Радіонов.

Як зазначає директор Міжнародного агрокластера «Дністер» Вадим Мохник, укранїські захисники рятують від війни не тільки українців, а і всю Європу. Тому важливо підтримувати наших Героїв і надалі.

«Сьогодні Україна має бути максимально незламна. А у цій непростій задачі допомагають наші захисники. Немає сильніших людей, ніж наші українські військові. Вони звільняють села та міста. Рятують тисячі людей. Повертають домівки тим, хто їх втратив. Важливо не забувати про цю війну, і надалі допомагати ЗСУ. Я дуже вдячний вам, наші захисники, за цю мужність і незламність. Хочу привітати з цим днем та побажати сили, енергії та ще більш міцної витримки, яка буде допомагати протистояти ворогові», - каже Вадим Мохник.

За словами заступниці голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Світлани Коновалової, війна внесла свої корективи у наше буденне життя. Проте сила та міць української армії вже зовсім скоро приведе до спільної перемоги України над ворогом.

«Впевнена, що наші захисники мають не тільки міцні нерви та силу, а ще й розум, креативність і те, до чого так далеко російським окупантам – це талант ведення війни. І навіть в умовах жорстокого бою, наші захисники залишаються людяними та добрими до тих, хто справді на це заслуговує. Я хочу побажати, аби скоріше полонені були звільнені із загарбницьких рук ворогів. Щоб скоріше ця війна закінчилась, настала перемога і кожен з фронту повернувся живим додому, до своїх рідних. Щиро вірю, що це все нам обов’язково вдасться реалізувати», - зазначає Світлана Коновалова.

До привітань також долучився і директор Вінницької СДЮСШОР з легкої атлетики Валерій Швець. Він зауважив, наші воїни – це серце України. Без них, без цього серця нашу країну загарбувала б страшна біда.

«День заснування ЗСУ - знаковий день в історії нашої держави. Це особливо відчутно в роки російської агресії. Українці з величезною довірою ставлятьсяться до кожного воїна ЗСУ, його стійкості і надійності, його професійності і непереборного бажання звільнити рідну землю від російського окупанта заради щасливого і мирного майбутнього України. Слава Збройним силам України! Слава і вічна пам'ять полеглим Героям України!» - виголошує Валерій Швець.

Нагадаємо, вінницькі волонтери розповіли, як волонтерство змінило їх життя.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: I-VIN.INFO


Читайте також