menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Наслідки нічної атаки окупантами по Україні

22.03.2023 13:20

Загалом зафіксовано пуски 21 ворожого БпЛА з північного напрямку

У ніч на 22 березня (близько 23:30) російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131». Унаслідок терористичної атаки по Київщині понад 20 людей опинилися у лікарні, доля ще п'ятьох – невідома, повідомляє I-VIN.INFO.

На Київщині ворожі дрони влучили у гуртожитки. Так, вночі 22 березня у місті Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. О 6:50 пожежу ліквідували на площі 330 квадратних метрів.

Станом на 7:00 загинули троє людей, двоє травмовано та одного врятовано. Ймовірно, під завалами перебувають чотири особи. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.

Внаслідок влучання в Обухівському районі зруйновано верхні поверхи будівель, сталося займання.У результаті атаки 3 людей загинуло, у тому числі водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. За попередніми даними до медичного закладу госпіталізовано 7 осіб, серед яких 11-річна дитина. Триває пошук трьох цивільних осіб, які можуть знаходитися під завалами.

На місці ракетного удару по Одещині рятувальники з платформи (люльки) автоколінчатого підіймача ліквідували пожежу покрівлі на площі 40 квадратних метрів.

Загалом зафіксовано пуски 21 ворожого БпЛА з північного напрямку (Брянська область рф).

Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України та інших складових Сил оборони України знищено 16 із 21ударних БпЛА, переважно в зоні відповідальності повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗС України.

Нагадаємо,

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:телеграм-канал ДСНС




Читайте також