menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Наступ на східні кордони рф та зустріч із підводними виборцями»: українські соцмережі жартують про візит Миколи Тищенко до Таїланду

26.01.2023 19:40

За візит до Таїланду у розпал війни нардепа позбавили посади

Сьогодні соцмережі буквально вибухнули мемами про візит Миколи Тищенко до Таїланду. Народний депутат поїхав у Таїланд заради зустрічі з українцями в посольстві, але така причина не сподобалась фракційним колегам пана Миколи, тому його дуже швидко вигнали зі «Слуги народу» та позбавили посади заступника голови фракції. I-VIN.INFO зібрав добірку найдотепніших мемів та коментарів користувачів соціальних мереж на цю тему.

Можливо, реальною метою поїздки нардепа Миколи Тищенко до Таїланду були таємні перемовини із керівництвом королівства про військову допомогу Україні.

Або ж відрядження пана Миколи мало набагато амбітнішу мету.

Проте, після повернення з Таїланду Микола Тищенко зможе більше не хвилюватися щодо його мобілізації.

Хоча, можливо, колишній нардеп вирішить таки залишитися в Таїланді.

Але найбільше жартів було в коментарях під дописами у Фейсбук:

Кумедна ситуація із звільненням Миколи Тищенко відволікла українців від вранішнього масованого ракетного обстрілу та допомогла позбутись тривожності завдяки черговій порції добротного гумору.

Читайте також, Україна закликає визнати кібератаки з боку росії воєнними злочинами.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з відкритих джерел

Читайте також