menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Наступними вихідними у Вінниці пройде «Здорова прогулянка»

11.03.2023 13:45

До івенту запрошують долучитися усіх бажаючих

Наступної суботи, 18 березня, вінничан та гостей міста запрошують долучитись до «Здорової прогулянки» на свіжому повітрі, під час якої всі охочі разом з інструкторами зможуть навчитись скандинавській ходьбі й з користю провести свій вільний час. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

Захід розпочнеться о 13:00 у Центральному міському парку ім. Леонтовича на площі біля Літнього театру. Прогулянка проходитиме впродовж 20 хвилин групами по 15 осіб за спеціальним маршрутом. Вхід вільний.

Для того, аби потрапити в групу та спробувати скандинавську ходьбу з інструктором, необхідно зареєструватися за цим посиланням.

Здорова прогулянка реалізується у межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від Covid-19, ініційована Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров’я МОЗ України. Саме тому після прогулянки усі охочі зможуть безкоштовно виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла, вакцинуватися від COVID-19 чи проконсультуватися з сімейним лікарем.

Читайте також, можливості розвитку сільських громад обговорювали в Польщі.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: seasons-spa.com

Читайте також