menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

ТОП-5 ідей для самотніх вінничан: як провести День святого Валентина

13.02.2022 09:20

Як відсвяткувати День закоханих, якщо у тебе немає пари

Вже зовсім скоро весь світ 14 лютого святкуватиме День святого Валентина. Проте у вас немає пари, а відсвяткувати якось хочете? Для цього онлайн-видання I-VIN.INFO підготував поради, як влаштувати побачення для себе. Ці ідеї підійдуть й для інтровертів, й для екстравертів.

1.    Влаштуйте вечір для себе. Наприклад, приготуйте смачну їжу і перегляньте вашу улюблену комедію, драму чи цікавий серіал. Зробіть спа-процедури. Використайте новий гель для душу, бомбочку для ванни чи те, що любите. Уникайте негативу. Наповнюйтесь лише приємними емоціями.

2.    Зробіть вечірку з друзями. Більшість слово «party»( з анг. вечірка) уявляють, як масштабне дійство з алкоголем, їжею, музикою і т.д. Проте це не завжди так. Навіть, якщо у вас небагато друзів та можливостей, ви все одно можете влаштувати вечірку. Наприклад, піти у клуб, кафе або зібратись разом для перегляду фільму зі смачною піцою в дома. Окрім цього, спілкування за чашкою чаю чи кави теж хороший варіант.

3.    Присвятіть цей день для саморозвитку. Завершіть всі справи раніше і нарешті прочитайте ту книгу, яку так довго не могли розпочати читати. Займіться вивченням англійської чи польської, гри на гітарі, або пройдіть різні тести. Також перегляньте корисні відео на YouTube.

4.    Займіться фізичною активністю. Вийдіть на прогулянку, влаштуйте пробіжку за сприятливою погоди, сходіть на тренування в спортзал або проведіть його вдома. Також спробуйте йогу і медитацію. Заняття такою активністю піднімають настрій і заряджають на подальші активні дії, а це набагато краще, ніж ви будете сумувати цього дня на самоті.

5.    Проведіть 14 лютого як звичайний день. Робота, особисті справи і побут. Звісно, звучить не так яскраво, як попередні пункти, проте підходить для тих, хто не вважає День Святого Валентина великим святом.

У будь-якому випадку ви можете переглянути й інші пропозиції від I-VIN.INFO. Наприклад, спецпроект «Сім дивовижних побачень». У ньому можна дізнатися креативні ідеї для побачень, які, до речі, підійдуть для всіх, навіть для тих, у кого немає пари. А головне цього вечора не зациклюватись на тому, що ви самотні, тому що насправді це далеко не так. Родичі, друзі, товариші, знайомі – вас оточує багато людей, які завжди раді провести з вами час та допомогти у важкі моменти. Головне – цю турботу помічати.

Нагадаємо, як організувати найзатишніше побачення у стилі прованс.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: shutr.bz

Читайте також