menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

ТОП-7 фільмів вінничанам для новорічного настрою

01.01.2022 11:30

Поки у вас триває ретельна підготовка до зустрічі гостей на Новий Рік, підніміть собі настрій завдяки перегляду цікавих фільмів

Сніг, ялинка, мандарини та різнокольорові гірлянди - що ще може надихнути нас на новорічний настрій. Якщо є все з вищеперерахованого, та новорічний настрій так і не приходить, можна спробувати переглянути цікаві фільми. І-VIN.INFO підготувала для вас особливупідбіркуфільмів, про які ви могли забути, або навіть ніколи не бачити.

1.Відпустка за обміном:ніжний, емоційний фільм. Той, який допомагає заспокоїтись, зробити паузу та зрозуміти власні цінності. В головних ролях - дві дівчини з Лондона та Лос-Анджелесу. Вони зазнали нещасного кохання і захотіли відпочити в іншому місті. Знайшовши один одного, в них вийшов доволі непоганий обмін. І з моменту переїзду, їхнє життя наповниться новими людьми, що перевернуть все з ніг на голову.

2.Компанія на свята:екстравагантний фільм завдяки своїм гендерним особливостям. Якщо ви хочете відійти від традицій - сміливо дивіться його. У головних ролях двоє хлопців - представників ЛГБТ. Навіть якщо ця тема для когось неприйнятна, проте саме у цьому фільмі відчувається те розуміння та толерантність. Перегляньте його і ви точно зможете знайти у ньому щось по-справжньому добре.

3.Лицар на Різдво.Красиве та захоплююче Різдво. Цей фільм зможе вразити вас своєю теплотою. У головних ролях - героїня теперішнього часу та герой 14 століття. І хтось думає, що їм неможливо зустрітись, та на Різдво неможливе може стати реальністю! Він прислухається до покликання серця, та йому просто варто дивитися прямо перед собою.

4.На місці принцеси: Нове життя.Друга частина серії фільмів «На місці принцеси». Дійство відбувається взимку у королівській родині. Типова казка Disney про життя добрих та заздрісних людей. Якщо ви не хочете хвилюватись за головних героїв чи навантажувати себе думками після перегляду - фільм для вас. Головні героїні - копія один одного, які допомагають у скрутних ситуаціях. Цього разу відбулась коронація та настав шанс зрозуміти - чи варто королеві бути разом з коханим.

5.Пара на свята.Кумедний, такий щоб посміятись. На фоні переживань та проблем головних героїв, сюжет йде до того, що вони все рівно знаходять один одного. Їхня підтримка та спроба знайти позитив в кризах особистих взаємостосунків з іншими людьми, зможуть і вас не залишити байдужими. Головні герої один одному друзі на годину. Та кожне свято, година за годиною, чи вони зрозуміють, що настає момент зізнання у симпатії?

6.Невловимий аромат любові: Типова сучасна ситуація: молоді люди зареєструвались на сайті знайомств і почали спілкування. Вона - журналістка, яка пише про це, як експеримент - чи вдастся знайти кохання на сайтах знайомств і розповідає про свої невдалі історії. І цього разу вона намагається довести, що не завжди може бути невдача, тому їде в інше місто на Різдво до хлопця з сайту. А там її чекають неочікувані події.

7.Різдвяний Купідон:Чарівний фільм в прямому та переносномусенсах. Якщо ви ніколи не бачили, як виглядає помічниця Купідона, то вам саме на цей сеанс. Головна героїня знаходить усім пари, вона безсмертна та ніколи не відчувала нічого подібного, як кохання. Головний герой - людина, яка після всіх невдач змирилась із самотністю. Та не все так просто. Відтепер, аби залишитись на роботі, він стане її проєктом. Та чи вдастся їй знайти йому пару…

Також не забуваємо про новорічну класику. Це Іронія долі або З легким паром, Кучерявка Сью, всі частини Гаррі Поттера, Хроніки Нарнії, Один вдома та інші.

Нагадаємо, топ-3 найкращих новорічних фільмів для вінничан.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел


Читайте також