menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

ТОП найкращих та найгірших ідей для подарунків вінничанам

26.12.2021 09:15

26 грудня у світі відзначають День подарунків

Кожному приємно отримувати подарунки та навіть дарувати їх. Проте, не завжди так легко обрати, чим здивувати людину, аби це було, дійсно, гарно та незабутньо. Інформаційна Вінниччина підготувала кілька порад, які ж подарунки можуть запам’ятатись, а від яких краще утриматись. 

Згідно з прикметами, недоречними вважаються ряд таких подарунків. 

Гострі предмети (ножі, ножиці, виделки, мечі, манікюрний набір тощо). Такі речі пов’язують з нечистою силою, вони віщують хвороби і нещасні випадки та провокують сварки. 

Посуд. До безгрошів'я і бідності. Щоб нейтралізувати можливу шкоду від цього подарунка, наповніть посуд монетками, горіхами або шоколадними цукерками. 

Рукавички. В першу чергу це асоціюється з дуелянтами з минулих століть. Стійка репутація символу «запрошення до бійки», що призводить до сварки. 

Крім цього, сюди відносять носові хустки – до сліз, а свічки, рушники і капці – до похорону, нижню білизну і в'язані речі – до зрад в разі, якщо подарувати чоловікові. Також спиртне – до втрати здоров'я, тварини – вони не проживуть довго, а статуетки птахів – провісники всього найгіршого.  

Якщо говорити про 2022-й, рік Тигра, то не потрібно дарувати дешеві подарунки і такі, що були зроблені своїми руками, адже це царська тварина. Варто відмовитись від парфумів, туалетного приладдя та речей, пов’язаних зі шкідливими звичками. 

Звісно, на ці прикмети і забобони можна й не зважати. І сміливо дарувати все вищеперераховане. Але можна взяти до уваги інші подарунки. 

Для прикладу, це принтовані речі: худі з улюбленим виразом людини, чашка, яка буде надихати на нові звершення або ж креативний календар відповідно до вподобань одержувача подарунка. Також спробуйте здивувати когось чохлом до телефону з власно вигаданим дизайном, незвичними смаколиками, теплими ковдрами. А якщо вже критично нічого не вигадується – зверніть увагу на професійну діяльність людини. Можливо, тоді з’явиться гарна ідея для подарунку. 

Нагадаємо, вінничани розповіли про новорічні подарунки. 

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.  

Фото: з вільних джерел   

  

 

Читайте також