menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Останніми днями на фронті загинуло четверо захисників з Вінниччини

02.11.2022 19:40

Вінничани загинули у боях, захищаючи Україну

Протягом останніх декількох днів стало відомо про загибель на передовій чотирьох захисників України з Вінниччини, повідомляє I-VIN.INFO.

Голова Турбівської територіальної громади Ігор Соць на своїй фейсбук-сторінці повідомив про загибель Сергія Гаврищука, що родом з села Пеньківка Вінницької області. Йому нещодавно виповнилося 22 роки.

«Гаврищук Сергій Володимирович народився та проживав у селі Пеньківка, але загинув від ворожої руки, під Харковом… Герой, який захищав свій дім, родину та просто хотів жити та насолоджуватиськожною миттю, але нещадна війна забрала настільки юну душу», - написав у фейсбук Турбівський селищний голова.

Мешканець села Мальчівці, Барського району Василь Леонідович Ваврушко також загинув на полі бою від рук російських загарбників. Василю Леонідовичу було 48 років.

Скорбота також прийшла і у Тростянецьку територіальну громаду, її голова Людмила Червонецька повідомила про загибель на Донеччині 36-річного захисника України Віталія Олеговича Павліченко.

«Висловлюємо щирі співчуття матері Галині Іванівні, дружині Людмилі Євгенівні, донечкам Софії та Оксані, рідним та близьким загиблого захисника, який мужньо боронив Україну від російських окупантів і віддав своє життя за свій народ», - пише Людмила Червонецька.

Три дні тому на фронту загинув і уродженець Іллінців Володимир Вікторович Арсеньєв, якому було 35 років.

«Володимир боровся за мирне небо для всіх нас, щасливе майбутнж для наших дітей, незалежність і свободу для рідної землі… А тепер навіки повертається з фронту додому – на щиті», - повідомляють на фейсбук-сторінці Іллінецької міської територіальної громади.

Нагадаємо, через ракетний обстріл рф загинув послушник тисячолітнього монастиря на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято зі сторінок громад

Читайте також