menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Партнери будуть підтримувати Україну скільки це необхідно»: підсумки засідання «Рамштайн»

22.01.2023 18:10

На американській авіабазі «Рамштайн» у Німеччині відбулось чергове засідання Контактної групи з оборони України, де брали участь міністри оборони близько 50 країн

Згідно з підсумками Президента України Володмира Зеленського, «Рамштайн» зміцнить стійкість України, так як партнери принципові у своєму ставленні – вони будуть підтримувати Україну, скільки це необхідно для перемоги. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Телеграм-канал Президента України.

«Так, ще доведеться поборотись за постачання сучасних танків, але щоденно ми робимо сильнішою очевидність безальтернативності того, що рішення щодо танків має бути ухвалене», - заявив у звернені Володимир Зеленський.

Крім цього, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль додав, що 19 січня дев'ять європейських країн прийняли так звану «Талліннську декларацію». Велика Британія, Естонія, Литва, Латвія, Польща, Данія, Чехія, Нідерланди та Словаччина анонсували нові пакети та заходи військової підтримки. Багато з них дійсно безпрецедентні та рекордні за весь час війни. Водночас Сполучені Штати анонсували пакет військової допомоги на 2,5 млрд доларів і нові потужні поставки очікуються зі Швеції, Фінляндії, Канади, Німеччини, Італії та Франції.

Довідково:

На американській авіабазі «Рамштайн» у Німеччині 20 січня відбулось чергове засідання Контактної групи з оборони України. У ньому брали участь міністри оборони близько 50 країн і від України був Олексій Резніков.

«Це не той момент, щоб сповільнюватись. Настав час копнути глибше. Український народ дивиться на нас. Кремль спостерігає за нами. Історія спостерігає за нами. Тож ми не здамося. І ми не похитнемося в нашій рішучості допомогти Україні захистити себе від імперіалістичної агресії росії», – цитує Главу Пентагону Ллойда Остіна The Guardian.

Нагадаємо, **

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: slovoidilo 

 

 


Читайте також