menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Перемовини «B2B» та екскурсію на харчосмакову фабрику проведуть під час «Хлібної Індустрії-2023» у Вінниці

14.08.2023 20:40

Форум об’єднає виробників хлібобулочної продукції та постачальників з усієї України

У Вінниці 17 та 18 серпня організовують форум «Хлібна Індустрія-2023». Під час заходу можна буде обмінятись досвідом та напрацювати інструменти розвитку зернопереробних галузей в Україні, повідомляє I-VIN.INFO.

Як розповів керівник організаційного комітету конференції, СЕО Agro Marketing Agency Святослав Ткаченко, захід має дві глобальні мети. Основна задача – показати і знайти шляхи розширення ринків збуту продукції переробки зерна. А також напрацювати інструменти розвитку зернопереробних галузей в Україні для забезпечення населення України та світу нашою продукцією. І в назві цього форуму організатори намагались вказати на різноманіття продукції в широкому розумінні: від поля до хліба, борошна, макаронів, круп’яних виробів.

На конференції-виставці презентуватимуть зразки хлібобулочних виробів, інгредієнтів для них та обладнання для переробки (наприклад, лабораторне оснащення з визначення якості борошна, круп тощо).

Перший день присвячений більше масштабним питанням, але для учасників буде можливість зустрітись з представниками різних компаній і провести перемовини у форматі «B2B» стосовно подальшої співпраці. Він відбуватиметься за підтримки програми «USAID Агро», в рамках якої зараз видають багато грантів на особисту справу чи переробну галузь. Тому головна мета цієї частини заходу – консолідація всіх учасників галузі хлібної індустрії для подолання наслідків війни та подальшого розвитку.

Під час другого дня детальніше розглянуть ситуацію на внутрішньому ринку. Водночас, практичною частиною стане екскурсія на ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика». Фабрика є однією з найкрупніших у Вінниці та Україні з виготовлення різноманітних зернових продуктів. Також можна буде ознайомитись з іншими напрямками виробництва.

За словами Святослава Ткаченка, наразі на бізнес-форум зареєструвалось більше 200 осіб. Це представники хлібопекарських підприємств, виробники борошна, круп’яної продукції, постачальники інгредієнтів/обладнання/сировини. Тобто, лідери галузі, які формують продовольчу безпеку України, крупні регіональні підприємства з Харкова, Луцька, Івано-Франківська, Тернопіля, Львова та інших регіонів.

Для обговорення продовольчої безпеки зберуться й чиновники різних рівнів. Серед них, зокрема, Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, експерт зовнішніх ринків та консультант проєктів розвитку FАО/EBRD Дмитро Романов і очільник Вінницької обласної військової організації Сергій Борзов.

Організатори події: спілка «Борошномели України», Всеукраїнська асоціація пекарів та агенція Agro Marketing Agency.

Детальніше переглянути програму можна за посиланням. Реєстрація тут.

Нагадаємо, «Доступними кредитами 5-7-9» скористались 888 агропідприємств з Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: i-vin.info




Читайте також