menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Переможницею конкурсу «MUSIC VISUAL AWARDS» стала вінничанка

26.11.2021 18:10

Олена Поліщук здобула перемогу із авторською піснею.

Співачка із Вінниці під псевдонімом «Elen Smile», яка ще рік тому працювала у місцевих караоке та барах, стала зіркою українського шоу-бізнесу, повідомляє Інформаційна Вінниччина. Дівчина виграла потужний музичний конкурс «MUSIC VISUAL AWARDS», здобула титул «Богиня шопінгу України», знімає авторські кліпи та відвідує всі столичні світські заходи. Як дівчині із вінницького караоке вдалось досягти такого успіху Elen Smile розповіла ексклюзивно для Інформаційної Вінниччини.

«У суспільстві живе стереотип, що стати співачкою можна тільки тоді, коли маєш великі статки, тому професійно вокалом я ніколи не займалась. Та, більше того, навіть не розглядала це як свою майбутню професію. Батьки завжди на такі мрії категорично казали «ні». Але бажання «запалювати» на сцені в мене ніколи не пропадало. Так і бачила себе у мріях — з мікрофоном у руці. Тому, коли виросла, стала зіркою місцевих караоке-клубів. Хтось приходить туди, щоб випити. Хтось, щоб знайти хлопця чи дівчину. Та я жити не могла без співу, тому майже щодня ходила у караоке — людям це подобалось. Сотні вінничан танцювали, коли я виконувала драйвові пісні», — пригадує Олена.

Співачка каже, що після кожної вечірки задумувалась почати будувати кар’єру артистки, та все не наважувалась. За її словами, на чемпіонаті караоке відпочивали гості зі столиці. Ще тоді дівчина навіть уявлення не мала, хто це.Вже потім виявилось, що однією із глядачок була відома столична продюсерка. Вона запримітила в Олені талант, взяла її контакти, а згодом запросила на авторський проєкт з обмеженою кількістю учасників.

«Я була приємно вражена та шокована. Навіть трішки розгублена. Адже за два місяці потрібно було написати унікальну авторську пісню, потім відзняти кліп та презентувати номер перед зірковими членами журі. І все ж бажання взяло гору над страхом — хотілось здивувати всіх. Тому я вирішила підійти нестандартно до вирішення цієї задачі. Написала трек, у якому йдеться про те, що наша країна найкраща у світі і тут — по-справжньому чудово. Я провела нестандартну паралель із наркотиками, щоб показати: одного разу побувавши в Україні, кожен захоче сюди повертатись знову і знову», — ділиться Elen Smile.

Співачка говорить, що журі поставили їй дуже низькі оцінки. Думала, що її творчий підхід не оцінили. Засмутилась – каже вона. Не зважаючи на це, у фіналі її обрали переможницею грандіозного столичного конкурсу талантів «MUSIC VISUAL AWARDS» і вручили Гран-Прі. Артистка розповіла, що ледь свідомість не втратила від щастя.

«Просто шаленіла від радості, бо навіть і мріяти не могла про такий успіх. Найбільше мене підтримав король гумору «Дядя Жора». А от журі оцінили мій творчий підхід, але заявили про це лише на фіналі. Творчий номер підсилював мій яскравий образ. Я була відверта та щира. Всім це сподобалось», — говорить співачка.

Переможниця постійно наголошує, що в Україні найкрасивіші дівчата у світі. Каже, що сама має нестандартну зовнішність, але не соромиться цього, а навпаки – пишається. Адже це – її візитна карточка.

«Я ніколи не мріяла бути 90-60-90. Тобто, не гналась за ідеальними параметрами. Зараз себе чудово реалізовую моделлю великих розмірів. Активно працюю над створенням свого образу в українському шоу-бізнесі, тому вже вигралапроект «Богиня шопінгу» та знялась у новому кліпі Олега Кензова. Я бажаю кожній дівчині вірити в себе та слідувати за мріями.І тоді доля усміхнеться вам у відповідь», — заявляє Олена.

Нагадаємо, що Інесса Подолян розповіла про вокальну кар’єру, вихід із вінницького телебачення та секрети своєї зовнішності.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото надані артисткою Elen Smile

Читайте також