menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Підозрюваних у коригуванні вогню масово затримали у Вінниці після вибухів (ВІДЕО)

Диверсанти можуть бути причетні до ракетного обстрілу Вінниці

Після ракетних обстрілів у Вінниці затримали кілька десятків людей. Їх підозрюють у співпраці з ворогом. Про це вчора під час брифінгу у Вінниці заявив керівник МВС Денис Монастирський, повідомляє І-VIN.INFO.

Мова про можливих диверсантів зайшла після питання одного із журналістів: «Кажуть, що вже зловили одного навідника, його місцеві мешканці трохи побили, а той сказав, що будуть ще прильоти».

Денис Монастирський відповів, що після трагедії затримали кілька десятків людей. І вони наразі проходять опитування в органах поліції та Служби безпеки України.

«Після опрацювання цих даних можна буде щось конкретне сказати про «навідників». Хоча це не той вид артилерії, коли наводиться «в очі», ракети наводяться по координатах», - додав він.

Деякі очевидці обстрілу впевнені, що диверсанти злили інформацію про Будинок офіцерів, інші ж заявляють, що рашисти знову все переплутали:

«Вони ж назвали наш об’єкт культури гарнізонним будинком офіцерів. Тобто, вирішили, що тут засідання усілякі проводяться. І вони одним ударом всіх наших генералів і полковників знищать А тут до Благодійного концерту готувались, приїхали артисти з Києва. Дітки на танцювальний гурток мали прийти. Інші творчі гуртки тут були. А ці довбані рашисти подумали: якщо Будинок офіцерів, там офіцери збираються. Втім, якщо в процесі дізнання якихось диверсантів виявлять, то це добре. Їх повно серед нас ходить. Більшість за гроші на рф працює», - поділився думками вінничанин Євген.


Нагадаємо, у Вінниці обстріляли центр Замостя.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Тетяна Щербатюк

Читайте також