menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Попрошу маму, щоб за мене помріяла» – вінничани розповіли про новорічні подарунки

04.12.2021 09:15

Щорічно 4 грудня у всьому світі відзначають День замовлень подарунків Діду Морозу

Сьогодні відзначають день чарівностей та фантазування, коли кожний може поділитись своїми мріями й бажаннями. Саме 4 грудня в багатьох країнах світу поштамти починають надавати послуги з відправлення листів Діду Морозу або ж для цього відкриваються спеціальні поштові установи. Всі діти та їхні батьки можуть відправити листа з побажанням довгоочікуваного подарунка, і лист обов'язково буде доставлений Діду Морозу, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

На честь цього свята маленькі та дорослі вінничани поділились власними мріями й історіями.

«Мені дуже подобається зима, тому що я можу ліпити сніговиків, кататись на санчатах і грати в сніжки. А ще взимку є новорічні свята з великою кількістю подарунків. Вони відрізняються кожного року, та пам’ятаю, що торік під ялинкою я знайшов бластер та лего. Цього разу хочу теж лего. Одного разу я замовляв два подарунки і трохи засмутився, що був лише один», - ділиться своїми спогадами Максим, 7 років.

Батьки Максима, Інна та Микола додають: «Дитина завжди замовляє подарунки великого масштабу, але ми все одно намагаємось виконати цю мрію. Звісно, пояснюємо, як батьки, що не завжди Дід Мороз може принести такий подарунок, як дитина забажає. На щастя, компроміс знаходимо. У нас були навіть випадки, коли подарунок ховали, а син все рівно знаходив. Наприклад, так було з Днем народження: він подарунок знайшов, а потім йому вже стало під час свята не дуже цікаво».

Чудовою історією ділиться й мати трьох дітей Ксенія: «Новорічні подарунки наших доньок цілком доступні для виконання, адже замовляються в допустимих масштабах. На щастя, ніколи не траплялись запити на такі подарунки, які Дід Мороз не може принести. Навіть була кумедна з цим історія. Коли дівчатка ранком знаходили біля себе подарунки і запитували одразу, як Дід Мороз знає всі їхні забаганки?».

Дев’ятирічна Валерія зінається: «Мені подобається зима, тому що тоді святкуємо Новий рік і також моє День народження в лютому. Мої подарунки завжди різні, цього року хочу отримати скетч-маркери та пов'язку «Omg». Та не завжди подарунки такі, як хочу. Торік хотіла велику куклу LoL, а отримала великі бездротові навушники на голову – також круто».

«Люблю подарунки на Новий рік, кататися на санках і валятися на сніжку.Найбільше мені подобається подарунок у вигляді косметики для дівчаток. Завжди чекаю якійсь сюрпризи і люблю будь-які подарунки», - додає її сестра Дарина, 4 роки.

Мама семирічного сина Юлія теж має що сказати: «Завжди мій син замовляв цукeрки і якусь цікаву іграшку. Лeгко дарувати щось таке, наприклад, дитячий сeйф, настільну гру. Крім того, дитина ні разу нe знаходила подарунки передчасно. Найважче замовлення, котре було від сина – цe літаюча ракета з мультика. А найсмішнішою зі всіх була якраз історія з літаючою ракeтою. Вона повинна була взлітати та щe й випускати вогонь при запуску. Звісно, такий подарунок нe вийшло організувати Діду Морозу, тому прийшлось викручуватись і замінювати це іншою іграшкою».

Семирічний Михайло зазначає, що теж обожнює зиму:

«Можна кидатися сніжками, ліпити сніговика, прикрашати ялинку, кататись на санчатах і отримувати подарунки. Круто те, що вони завжди відрізняються. Зараз дуже мрію про eлeктросамокат. Довгe очікування подарунка приносить радість, та не завжди Дід Мороз приносить те, що хочеш».

А восьмирічна Алла зауважує:

«Мені зима водночас і подобається, і ні. Не подобається, тому що на вулиці холодно, часто мокро і доводиться зовсім мало гуляти. А подобається лише тому, що взимку багато чарівних свят, подарунків і солодощів!!! Я дуже люблю отримувати подарунки. Кожного року вони в мене різні. В цьому році я навіть не знаю, що б хотіла отримати на свята, бо мої мрії і так вже здійснилися, мабуть маму попрошу, щоб вона помріяла за мене! Але я завжди радію будь-яким сюрпризам і довге очікування свята завжди виправдовує себе! Дід Мороз вміє здійснювати мої мрії, навіть якщо я сама про них забула».

«Донечка замовляє подарунки різного масштабу, тому що не розуміє їхньої цінової категорії, але я завжди пояснюю їй, що діток дуже багато, тому Дід Мороз не може дарувати такі дорогі подарунки. В наш час завдяки інтернет-магазинам складнощів із замовленням подарунків, на щастя, немає. Подарунки завжди готуємо заздалегідь, їх доводиться дуже ретельно ховати, але донечка ще ніколи їх не знаходила», - зазначає мама дівчинки Марина.

Як бачимо, у всіх вінничан багато цікавих та водночас кумедних історій, пов’язаних із новорічними подарунками. Бажаємо усім сьогодні загадати бажання, яке Дід Мороз неодмінно виконає!

Нагадаємо,топ-3 найкращих новорічних фільмів для вінничан.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото надані батьками дітей



Читайте також