menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Поради вінничанам: приготуйте ТОП-3 рецепта осіннього чаю

23.09.2021 08:35

Смачні рецепти чаю для покращення імунітету восени

Восени через різку зміну погоди наш імунітет погіршується. Аби цього не допустити і зробити похмурі вечори більш приємними та атмосферними, пропонуємо приготувати ТОП-3 ароматних та гарячих напоїв. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина.


  1. Ромашковий чай з курагою. Заваріть у чайнику чи прямо в чашці ромашковий чай. Він продається як і в супермаркетах, так і в аптеках. Після заварювання у кожну посудину додайте 1-2 штучки кураги. Найприємніше у цьому чаюванні, що після його закінчення ви зможете насолодитися смаком смачної кураги замість солодкого. Також за бажанням додайте й інші інгредієнти. Наприклад, мяту, корицю і т.д.
  2. Чай з апельсином. У цьому рецепті також все просто й ідеально підійде для тих, у кого починається печія після вживання лимону. Заваріть чорний, звичайний чай у чашці. Поріжте апельсин навпіл, а потім на менші частини (неважливо, якої форми). Додайте фрукт до чаю (1-2 штучки), а також вичавіть туди трохи соку. За наявності, додайте м'яти, меду та інших ваших улюблених продуктів, які могли б підійти за смаком.
  3. Чай «анти осіння хандра» авторського рецепту. Якщо попередні рецепти можна прготувати за 5-10 хвилин, то цей варіант підходить для тих людей, які мають достатньо часу і бажання зробити свій вечір набагато приємнішим. Цей напій не тільки піднімає настрій, а ще й містить корисні речовини. Заваріть будь-який чай. Не важливо чи в окремому чайнику чи в одразу в чашці. Додайте 1-2 шматочки апельсину, 2-шматочки нарізаного яблука, кориці та імбиру за смаком, а лимон, мяту, мед чи цукор за бажанням. Поєднання солодких фруктів із запашними спеціями робить дива та піднімає настрій восени.


Нагадаємо, як зберегти імунітет восени.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел



Читайте також