menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Поради вінничанам: як весело провести час з друзями

20.09.2021 08:35

Декілька порад молоді для гарного дозвілля

Часто, коли збираєшся з компанією, виникає питання: «а як цього разу провести весело час?». Переглянути фільм – дуже банально, а від звичайної прогулянки рідко, коли отримуєш приємні спогади. Інформаційна Вінниччина підготувала 5 порад, як весело провести час з друзями навіть, якщо компанія невеличка.

1.Зіграйте «Правда чи брехня?». Ця гра особливо підійде для тих друзів, які нещодавно познайомились. Наприклад, в університеті на 1-курсі чи у школі. Суть її така: всі учасники сідають у зручне положення, і по черзі висувають свій 1 аргумент. Наприклад, «в дитинстві я загубилась у лісі, проте змогла сама дістатись додому», а далі кожен учасник має вгадати чи це правда чи брехня. А в кінці кожен має дізнатись правильну відповідь. В цій грі ви відкриєте про один одного багато цікавих речей, розвинете свою уяву, згадаєте власні життєві історії та весело проведете час. Доречним плюсом в «Правді чи брехні» є те, що її можна грати будь-де, і вона не потребує фінансів чи інших зусиль, окрім того, що згадати цікаві факти про себе чи збрехати.

2.Зробіть день подарунків чи сюрпризів. В цій ідеї абсолютно не важлива кількість людей, а лише ваше бажання проявити креативність та уважність до друзів. Круто, для реалізації дня подарунків ви можете домовитись разом, або самотужки зробити сюрприз для когось. Наприклад, створити маленький презент власноруч для друга або створити вдома вечірку, і запросити всіх після навчання. Також з компанією ви можете таємно вибрати одну людину серед вас та влаштувати справжній сюрприз. Наприклад, вранці перед навчанням або у вихідний день, неочікувано з друзями прийти до одного з ваших близьких додому та зробити справжній сюрприз. У цій ідеї ваша фантазія відіграє велику роль, тому будьте креативними.

3.Зробіть сюрприз у кафе чи ресторані. Часто у закладі харчування персонал вітає своїх клієнтів з днем народження. Так само приємно пожартуйте над вашим другом. Як це можна зробити? Домовтеся з компанією гарно одягнутися, звісно можна й без цього, головне просто піти в ресторан чи кафе. Домовтеся з офіціантами про те, щоб вони привітали «жертву» зі святом навіть, якщо її день народження у зовсім інший день. І все, ці смішні спогади від даної ситуації ви точно не забудете.

4.Придумайте свій челендж. Зараз у будь-якій соціальній мережікидають багато викликів. Тому зі своїми друзями вигадайте власний. Він може тривати як і тиждень, так і більше. Головне, аби це зацікавило вас і кожен дійшов до кінця. Варіантів багато: щодня стояти у планці( або виконувати іншу вправу), відмовитись від солодкого, дивитися 1 фільм на день, змагатись, хто швидше закінчить читати книжку, або за певний період часу познайомитись з багатьма людьми та інше. Тому придумуйте круті виклики і проводьте весело час разом з друзями.

5.Візьміть разом участь у конкурсі чи тренінгу. Зараз молодь має надзвичайно багато можливостей для розвитку, тому і використовуйте ваш спільний час з користю. Долучайтесь з друзями до різних акцій, конкурсів, волонтерства, тренінгів чи до будь-яких інших активностей. Можливо, до вашого кола приєднаються інші люди з ще більш крутими ідеями.


Нагадаємо, про ТОП-5 корисних речей під час довгої поїздки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: i-vin.info.


Читайте також