menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Пошкодження від уламків на Одещині та Миколаївщині: наслідки нічної повітряної атаки

25.03.2024 09:30

Вночі ворог атакував південь України «шахедами»

У понеділок, 25 березня, росіяни вчергове атакували Україну ударними безпілотниками. Є пошкодження енергетичної інфраструктури та приватних будинків на півдні країни, повідомляє I-VIN.INFO.

Через пошкодження енергетичної інфраструктури, в частині Одеси немає електропостачання. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, всі екстрені служби працюють.

Через пошкодження енергетичної інфраструктури та відсутність світла, електротранспорт у місті на даний час не функціонуватиме.

Уночі, 25 березня, о 00:40 в Миколаївському районі, внаслідок ворожої атаки БпЛА типу «Shahed-131/136», відбулось займання на території енергетичного об’єкту, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає. Детальніша інформація щодо наслідків уточнюється. Про це пише очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Загалом сьогодні вночі захисники неба збили 8 із 9 ударних БпЛА типу «Shahed», якими противник атакував із мису Чауда (Крим). Про це інформують Повітряні Сили ЗС України.

До відбиття повітряного нападу залучалися мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Читайте також, Третя штурмова бригада відвідає Вінницю в рамках інфо-туру по Україні.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: uainfo.org

Читайте також