menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Працювали в командах та вчились висловлювати власні емоції»: на Вінниччині пройшов тренінг психоемоційного розвантаження (ФОТО)

16.02.2024 19:45

Захід відбувся безкоштовно

Партнерська публікація

У Калинівському технологічному фаховому коледжі пройшов тренінг психоемоційного розвантаження. Участь у заході взяли молодь громади, зокрема, колектив та студенти закладу. Тренінг організувала Спілка молодіжних організацій Вінниччини в рамках проєкту «Media Helper: психологічна підтримка для молодих журналістів та волонтерів», повідомляє I-VIN.INFO.

«Проведення такого формату тренінгів для молоді має велике значення в сучасному світі, особливо під час повномасштабного вторгнення. Вони зазнають надмірного стресу та психологічного тиску через різноманітні фактори, такі як навчання, кар'єра, міжособистісні відносини, технологічні зміни та соціальні медіа», – розпочав голова СМОВ Дмитро Биковський.

На початку усі мали змогу познайомитись, поділитись власними очікуваннями та за допомогою анкетування оцінити свій емоційний стан. Також вони висловлювали думку, що «хочеться зупинитись та заспокоїтись, взяти паузу на перепочинок».

«Спочатку учасникам було складно відкритись оточуючим. Хоча з деякими людьми була знайома раніше, та все рівно потрібно було перейти межу комфорту. Спокійніше стало, коли почались активності. Тоді ми могли і самі побути в ролі психологів, працювали в командах та вчились висловлювати власні емоції», – ділиться враженнями одна з учасниць тренінгу.

Те, що тренінги психоемоційного розвантаження допомагають молоді засвоїти стратегії саморегуляції та відповідати на стрес конструктивним чином, підтверджує психологиня проєкту. Вона пояснює, що це допомагає їм зберігати психічне здоров'я, підвищує рівень самосвідомості та робить їх більш адаптивними до викликів сучасного життя.

«Щиро дякуємо за можливість відволіктись від буденності. Ми раді долучитись до такого корисного заходу», – додає директор Калинівського технологічного фахового коледжу Руслан Будяк.

Нагадаємо, у рамках проєкту організують ще шість тренінгів у громадах Вінниччини та один тренінг безпосередньо у Вінниці. Серед громад – Хмільницька, Жмеринська, Тульчинська, Ладижинська, Гайсинська, Іллінецька. Наступний відбудеться у Жмеринці.

Довідково:

Проєкт реалізовується Спілкою молодіжних організацій Вінниччини в партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер» за фінансової підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Black Sea Trust) Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund).

Нагадаємо,на Вінниччині вдруге організовують тренінг психоемоційного розвантаження.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото Діана Праведна





Читайте також