menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Презентація проєктів «Комфортні громади» у Вінниці завершилась

02.02.2022 10:10

У Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» завершилась презентація проєктів, які пройшли на другий етап конкурсу обласної Ради «Комфортні громади»

На останньому етапі презентації проєктів виступили вісім громад Жмеринського району. Вони презентували 16 проєктів за одним із чотирьох пріоритетних напрямів: «Сучасна громада», «Безпечна та доступна громада», «Здоров'я жителів громади» та «Спроможна громада». Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької обласної ради.

Оцінка відбувалася за такими критеріями як значущість вирішення проблеми громади для її мешканців, величина охоплення проєктом території громади, чіткість та реальність опису плану реалізації проєкту, відповідність результатів проєкту його меті та завданням. Також це конкретність очікуваних результатів, наявність у заявника та партнерів досвіду ефективного управління та досвіду реалізації проєктів.

Цьогоріч обласна Рада внесла зміни в термін, формат проведення конкурсу та розмір співфінансування переможців. Тому конкурс оголосили ще у жовтні, а його загальний фонд у 2022 році становить понад 36 мільйонів гривень.

Після презентації проєкти переходять Експертній Раді конкурсу, яка й визначить переможців.

Нагадаємо,«Офісу туризму» відкриється у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:Вінницька обласна рада



Читайте також