menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Приліт та загиблі на Вінниччині: наслідки нічної повітряної атаки

15.03.2024 09:30

рф атакувала ракетами і дронами: на Вінниччині загиблий

В ніч на 15 березня ворог вкотре атакував Україну безпілотниками. На цей раз найсильніше постраждала саме Вінниччина. Через влучання в області є загиблі та поранені, повідомляє I-VIN.INFO.

Пізно ввечері 14 березня російський дрон влучив у житловий будинок. Про це повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов, але не вказав населений пункт, у якому сталося влучання, додавши лише, що «на місці працюють відповідні служби». Повітряна тривога у Вінницькій області пролунала о 20:28 і тривала майже дві години.

Надзвичайники Вінницької області врятували двох людей на місці російського удару, їх передали працівникам екстренної медичної допомоги. Тіло однієї людини деблокували з-під завалів.

Вже сьогодні зранку Борзов написав, що внаслідок повітряної атаки загинула ще одна людина, а госпіталізовано було четверо осіб.

У Повітряних Силах ЗС України зазначили, що всього вночі нашим силам ППО вдалось збити 27 «шахедів».

«В результаті бойової роботи збито 27 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей», - йдеться в дописі.

Читайте також, на передовій демократії: українські делегати на Європейському конгресі місцевого самоврядування.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: rbc.ua

Читайте також