menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«PRO бізнес» - для проактивної молоді»: у Вінниці порведуть навчальний маратон

16.03.2023 13:20

Для вінницької молоді організують навчальний тренінг ®

Війна сильно вплинула на економіку нашої держави. Тому важливо, аби кожен українець був обізнаний в економіці, продовжував створювати бізнес та рухати країну вперед на «економічному фронті». Для цього у Вінниці директор ТОВ «Промавтоматика Вінниця» та депутат Вінницької міської ради Михайло Ганчук організовує навчально-тренінговий маратон «PRO бізнес». Запрошують усю молодь міста: від випускників шкіл до студентів. Для I-VIN.INFO Михайло Ганчук розповів усі деталі заходу та про те, як виникла ідея провести власний маратон.

Як зауважив Михайло Ганчук, Україна, показала всьому світу, приклад мужності і незламності, проте зазнала і досі зазнає величезних людських втрат.

«Звісно, сильно втратила і економіка України, спад близько 50%. Зараз нам активно допомагає весь цивілізований світ, але розуміємо, що завжди так не буде і нам потрібно буде своїми силами відбудовувати країну. І до цього потрібно готуватись, готуватись в тому числі й молоді. Розвивати свої навички підприємництва, адже саме бізнес – основне джерело наповнення бюджетів громад у країні», – запевняє Михайло.

 Додає, що саме це і є основною метою цього маратону. Для нього важливо зробити так, щоб молодь отримавши базові, концентровані знання і навички в бізнесі, мінімізуючи ризики, спробували себе в різних сферах діяльності.

«Навчально-тренінговий маратон «PRO бізнес» направлений на проактивну молодь: це і випускники шкіл, і студенти. Разом будемо розбиратись з усіма етапами в бізнесі – ідея, створення, запуск, підвищення ефективності бізнесу тощо», – каже Михайло Ганчук.

Організовують захід кожного місяця 17-го числа о 17:00. Тренінг проходитиме у режимі Offline. На першій темі тренінгу учасники отримають відповідь на запитання: «з чого?», «з чим?» та «з ким починати?».

Зареєструватися на маратон «PRO бізнес» можна за наступним посиланням.

Тренінг безкоштовний протягом воєнного стану в Україні.

Нагадаємо,«Кожен має допомагати тим, в чому він сильний»: на вінницькому підприємстві активно волонтерять.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надано Михайлом Ганчуком.

Читайте також