menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Про військових логістів відкрили фотовиставку у центрі Вінниці

14.09.2022 10:10

Фотоекспозицію «Обличчя логістики ЗСУ» представили у Вінниці

Вчора, 13 вересня, у Вінниці відкрили фотовиставку «Обличчя логістики ЗСУ». Тут на фото задокументовані моменти з повсякденної праці військовослужбовців і працівників ЗСУ підрозділів Командування Сил Логістики Збройних Сил України. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

Фотовиставка створена в рамках кампанії «Вірю в Збройні Сили України». Це все, аби громадяни бачили на рівні документального сприйняття, який внесок у перемогу України роблять військові логісти. Організувала виставку одна з військових частин Вінниччини за підтримки Вінницької міської ради та департаменту культури міської ради.

Мета проєкту – донести до громадянського суспільства значення роботи Сил логістики Збройних Сил України, демонстрація підтримки українського війська членами сімей військовослужбовців та зміцнення віри в перемогу над російським загарбником.

На фотовиставці представлені 38 робіт. На них зображено майстрів з логістики двигунів, слюсарі-ремонтників, комплектувальників, електрогазозварювальників, токарів, мулярів, швачок та інших фахівці. Показано їхні емоції в момент роботи над технікою, що згодом повернеться у бойовий стрій на допомогу військовим.

Три фотохудожники впродовж двох місяців збирали цінні кадри у військових частинах різних регіонів, які виконують логістичні завдання для потреб ЗСУ. Зазвичай, це ремонт, відновлення озброєння військової техніки. Ця виставка з успіхом експонувалася у Київському метрополітені та у місті Житомирі.

Творці фотовиставки «Обличчя логістики ЗСУ» зробили її на волонтерських засадах, на безоплатній основі. На фото розкрили промовисті й повсякденні миттєвості діяльності наших захисників з військових частин і підрозділів Командування Сил логістики ЗСУ. Як зазначає директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук, що ця фотовиставка просто неба підкреслює свою важливість та важливість віри у Збройні Сили України.

«Я схиляюся перед нашими ЗСУ. Надзвичайно важливо, що ми їм можемо у тилу допомогти. Ця виставка – це демонстрація нашої консолідації суспільства», - говорить вінничанин Леонід Андрійович.

Нагадаємо, військових та цивільних вінничан нагородили державними нагородами.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: ВМР.

 

 

 

Читайте також