menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Прокурори Вінниччини привітали вихованців дитячих закладів із днем Святого Миколая

18.12.2021 15:10

Також вони передали дітям багато подарунків

Вчора, 17 грудня очільник вінницької прокуратури та ювенальний прокурор завітали до КНП «Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» Вінницької обласної ради. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина із посиланням на пресслужбу Вінницької обласної прокуратури.

Під час візиту вони передали дітям «миколайчики» – фототехніку, ігрові матеріали, музичні інструменти, засоби санітарії та гігієни.

«Я щиро вдячний працівникам закладу за те, що вони так щиро й тепло піклуються про дітей, які з певних причин залишилися без батьківського піклування, яке цим дітям так необхідне. Захист прав дітей цієї категорії – завжди в пріоритеті для прокуратури», – сказав керівник Вінницької обласної прокуратури Олександр Бутович.

Цього ж дня інші прокурори Вінниччини відвідали дитячі заклади у районах. З таким самим візитом вони завітали до: Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, комунальних закладів Жмеринський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, Іванівська спеціальна школа, Мурованокуриловецька загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів, Самгородоцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат.

«Низка новорічно-різдвяних свят – це не лише веселі події для малечі, а й ще одне нагадування дорослим про відповідальність та необхідність забезпечення щасливого життя дітей» - зазначається у прессрелізі.

Нагадуємо, що у Вінниці пройшла зустріч із лідерами Малої академії наук

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: пресслужба Вінницької обласної прокуратури

Читайте також