menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Психологиня має індивідуальний підхід до кожного» – учасниця тренінгу психоемоційного розвантаження у Гайсині (ФОТО)

29.03.2024 10:45

Наступний тренінг відбудеться у місті Вінниця

Партнерська публікація

Розслаблений стан, комфорт, заспокійливий тон розмови та цікаві вправи – все це про безкоштовний тренінг психоемоційного розвантаження в рамках проєкту «Media Helper: психологічна підтримка для молодих журналістів та волонтерів», що минув у Гайсинській громаді на Вінниччині. I-VIN.INFO побував на заході та поспілкувався з учасницями про їх враження від тренінгу.

«Для мене тренінг став не лише можливістю перезавантажитись, а й гарною нагодою висвітлити таку важливу подію у Гайсині. Дуже вдячна організаторам. Вважаю, що такі корисні заходи дійсно необхідні. Розуміння власних емоцій та техніки саморегуляції допомагають покращити взаємини з іншими, побудувати здорові стосунки та вирішувати конфлікти без насильства», – каже учасниця тренінгу, завідувачка культурно-освітніх програм комунальної організації «Гайсинська районна редакція радіомовлення» Ірина.

Ще одна учасниця Аня розповіла, що участь у такому тренінгу для неї є новим досвідом:

«Наразі такий час, коли люди знаходяться у важкому емоційному стані. І, на жаль, не всі мають можливість та бажання визнати якійсь свої проблеми. Тому людей потрібно до цього підводити, показувати – якщо ти не можеш впоратись з емоціями, то це нормально, і тоді потрібно шукати допомогу».

А те, що тренінг став можливістю краще зрозуміти себе, розповіла інша учасниця Катерина:

«Тренінг надзвичайно сподобався. Раніше я думала, що завжди доміную (у сім’ї чи на роботі), а вийшло – навпаки. Мені комфортно, зокрема, коли і мною керують. Психологиня має індивідуальний підхід до кожного, заспокійливий тон розмови. Цікаві вправи, які усіма обговорюються до дрібниць, та розслаблений стан – найкраще у цьому».

Нагадаємо, у рамках проєкту організовують сім тренінгів у громадах Вінниччини та один тренінг безпосередньо у Вінниці. Серед громад – Хмільницька, Жмеринська, Калинівська, Тульчинська, Ладижинська, Гайсинська, Іллінецька.

Довідково:

Проєкт реалізовується Спілкою молодіжних організацій Вінниччини в партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер» за фінансової підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Black Sea Trust) Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund).

Нагадаємо,у Вінниці пройде безкоштовний тренінг психоемоційного розвантаження.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна



Читайте також