menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

П'ятеро вінничан загинуло у боях з ворогом

31.01.2024 18:30

Щирі співчуття близьким та рідним

Сумні звістки про втрату Героїв знову прийшли на Вінниччину. Стало відомо, що у боях за незалежність батьківщини полягли Борис Лисецький, Геннадій Костецький, Сергій Стрипа, Дмитро Лемець та Дмитро Паламарчук, повідомляє I-VIN.INFO.

Трагічні звістки прийшли до Ямпільської громади. Ямпільська міська рада повідомила про загибель жителя села Буша Бориса Лисецького, 1986 року народження. Чоловік служив гранатометником стрілецької роти. Загинув захищаючи незалежність України 29 січня поблизу Бахмута.

Сьогодні у Жмеринській громаді попрощались із жмеринчанином Геннадієм Костецьким. Впродовж багатьох місяців чоловік вважався безвісти зниклим. Завдяки проведеному ДНК-тесту з'ясувалось, що Герой загинув на Донеччині 13 жовтня 2022 року та його з почестями поховали, як невідомого солдата, у Дніпрі. Сьогодні ж воїн «на щиті» повернувся на рідну землю, де отримає вічний спокій. 

Проводили захисника у останню путь сьогодні і у Немирові. У громаді попрощались із немирівчанином Сергієм Стрипою, 1981 року народження. Герой загинув 27 січня. 

Сумні звістки прийшли до Тульчинської громади. Тульчинська районна державна адміністрація повідомила про загибель городківчанина Дмитра Лемця, 1978 року народження. Чоловік був водієм 3 десантно-штурмового відділення. Загинув під час виконання бойового завдання 29 січня на Донеччині. 

Сьогодні у Вінниці попрощались із Дмитром Паламарчуком, 1977 року народження. Захищав незалежність України чоловік у званні молодшого сержанта у складі 410-го окремого стрілецького батальйону, був командиром відділення. Загинув внаслідок мінометного обстрілу 29 грудня поблизу села Лиман Перший. 

Читайте також, під час нічної атаки знищено 14 ворожих БпЛА у межах п'яти областей України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад

Читайте також