menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

П'ятьох Героїв на фронті втратила Вінниччина

15.01.2024 19:30

Співчуття близьким та рідним

Трагічні звістки із фронту не перестають надходити на Вінниччину. Своє життя за мирне майбутнє рідної землі віддали Віктор Камінський, Олександр Максимишин, Сергій Нагуляк, Петро Смолій та Сергій Воронко, повідомляє I-VIN.INFO.

Після важкої хвороби, яку спричинили численні контузії отримані під час захисту України від ворогів, загинув житель села Жабелівка Віктор Камінський, 1983 року народження. Сумну звістку повідомив Вороновицький селищний голова Олександр Ковінько. Герой став на захист рідної землі із перших днів повномасштабного вторгнення. Виконував службові обов'язки на Миколаївщині, брав участь у визволенні Херсону. Після трьох отриманих контузій лікувався у шпиталях. Та, на жаль, 14 січня серце захисника перестало битись.

Сьогодні у Тростянецькій громаді зустріли полеглого захисника із села Нова Ободівка Олександра Максимишина, 1984 року народження. Воїн служив стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 8 січня на Донеччині.

Не перестають надходити сумні новини до Тростянецької громади. Завтра у громаді попрощаються із 29-річним жителем села Савинці Сергієм Нагуляком. З 2 березня 2023 року Герой вважався зниклим безвісти. Захищав Україну на посаді стрільця-санітара на Донеччині.

Завтра у Ладижині в останню путь проведуть Петра Смолія, 1971 року народження. Трагічну звістку повідомив в.о. Ладижинського міського голови Олександр Коломієць. Військовий боровся з ворогами на посаді стрільця-помічника гранатометника, та на жаль, загинув 12 січня.

Вчора Вінницька громада попрощалась із Сергієм Воронко, 1970 року народження. Боронив рідну землю від ворога ще у 2014-2015 роках. У січні минулого року знову приєднався до захисту батьківщини. Воював на Донецькому напрямку та, на жаль, 10 січня важка хвороба забрала життя Героя.

Читайте також, у Вінниці розроблятимуть методику реабілітації бійців, які втратили зір.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: з дописів


Читайте також