menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Ребуси, навички шифрування та історія повстанської армії — вінничан запрошують на тематичний автоквест

Захід організовують до Дня захисника та захисниці.

Для участі потрібно зібрати команду від двох до п'яти людей, але головна умова — це наявність машини та водія, який має право керувати транспортним засобом. Учасникам та учасницям належить проявити усі свої навички та уміння, щоб виконати необхідні завдання автоквесту, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Головна ідея — ознайомити хлопців та дівчат з історією Вінниці та України, захисниками та захисницями нашої держави, зокрема, що стосується повстанської армії.

«Квест — це найлегший спосіб вмотивувати молодь, цей формат роботи інтерактивний та направлений на взаємну комунікацію, а пересування на авто дозволить охопити більшу кількість локацій за коротший час», — пояснили організатори.

Локацій буде багато, задіюватимуть навіть Патрульну поліцію, а командам доведеться відвідати Вінницький обласний краєзнавчий музей, Музей воїнів-афганців, катакомби тощо. Усі секрети не розголошують, адже кожне завдання квесту зашифроване і учасники та учасниці мають відгадати, де схований кожен ключ.

«Наголошуємо, що важливо дотримуватись правил дорожнього руху, а вживати алкоголь — категорично заборонено, — зауважує команда заходу. — Ми хочемо, щоб усі отримали величезне задоволення та користь від автоквесту у безпечних умовах. Усю відповідальність за безпеку на дорозі під час руху несе водій».

Учасникам та учасницями можуть бути усі, кому вже виповнилось 16 (окрім водія, якому має бути 18 років). Командам необхідно мати з собою смартфон з підключенням до інтернету (для отримання завдань під час гри); ліхтарик для кожного, ручку та блокнот; GPS навігатор або карту м. Вінниця; медичні маски, рукавички та антисептики та одну пару гумових чобіт на команду.

Для участі необхідно заповнити анкету до 12 жовтня.

Захід, який відбудеться вже 14 жовтня, організовано Вінницьким обласним молодіжним центром «Квадрат» за підтримки Департаменту молодіжної та соціальної політики Вінницької ОДА спільно з «Братством Нечайців» та організацією «Time Quest». На переможців квесту чекають призи від спонсорів заходу — експертів з туристичного спорядження «Gorgany».

Нагадаємо, мультимедійний меморіал пам’яті загиблих бійців АТО/ООС встановили на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані організаторами.


Читайте також