menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Рекорд України та «бронза»: вінничани привезли нагороди з Чемпіонату України з важкої атлетики

10.10.2023 10:45

Як вінницькі спортсмени на змаганнях виступали

У місті Коломия впродовж 1-7 жовтня проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді у ваговій категорії до 109 кілограмів. Вінницький спортсмен, вихованець Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Руслан Гута взяв участь у цих змагань та здобув бронзову медаль. А вінничанин Сергій Колесник встановив на цих змаганнях новий рекорд України – у сумі двоборства 305 кілограмів. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Для I-VIN.INFO тренер Костянтин Соцков розповів, що Руслан Гута займається важкою атлетикою три роки. Проте до цих змагань не дуже активно готувався через травму, яку отримав на Чемпіонаті Україні у травні цього року.

«Травневі змагання проводилися серед дорослих і він посів 5 місце. Хоч він і не був в оптимальній формі, проте у жовтні отримав середній результат. Завдяки чому і здобув третє місце. Руслан хороший атлет. Має всі шанси на виконання завітного нормативу майстра спорту. Тому сподіваюся, що на Кубку України з важкої атлетики серед дорослих наш спортсмен виконає норматив майстра спорту. Ці змагання відбудуться у лютому 2024 року. Тому зараз активно готуємось до них», - каже тренер-викладач.

Окрім цього, на цьому чемпіонаті виступав ще один вихованець Костянтина Соцкова Сергій Колеснік. Він встановив новий рекорд України у сумі двоборства, зміг подолати 305 кілограмів.  

Читайте також, вінничанин — чемпіон світу з сумо.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надано Костянтином Соцковим.

Читайте також