menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Троє вінничан загинуло на фронті

05.02.2024 17:45

Вічна пам'ять загиблим

Вінниччина знову має втрати на фронті. Стало відомо, що у боротьбі за незалежність рідної землі свої життя віддали Микола Плахотнюк, Микола Мельник та Олександр Назимко, повідомляє I-VIN.INFO.

Хмільницька міська рада повідомила про загибель Миколи Плахотнюка, 1987 року народження. Загинув Герой захищаючи незалежність України 7 грудня біля Мар'їнки на Донеччині.

Нещадна війна забрала життя мешканця села Якушинці Миколи Мельника, 1989 року народження. Трагічну звістку повідомили у Якушинецькій громаді. Герой захищав Україну від ворогів із серпня 2023 року. Загинув під час штурмових дій ворога 12 грудня 2023 року у Авдіївці. 

У суботу в останню путь провели жителя Стрижавки Олександра Назимка, 1968 року народження. До повномасштабного вторгнення чоловік працював фельдшером у Стрижавській амбулаторії. У 2014-2015 роках служив у добровольчому батальйоні у зоні АТО, а 5 квітня 2022 року добровільно пішов на фронт як військовий лікар, де встиг врятувати не одного військового. Загинув Герой під час виконання бойового завдання 24 вересня 2022 року поблизу Бахмута. До січня 2024 вважався безвісти зниклим. 

Читайте також, «Щасливий татусь уже на небесах»: на Вінниччині народилась Соломійка Плаксіна.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад

Читайте також