menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Рятувальники Вінниччини радять утриматися від поїздок без нагальних потреб

22.11.2022 18:10

Містян попереджають про погіршення погодних умов

Водіїв Вінниччини просять утриматися від поїздок без нагальних потреб. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис Головного управління ДСНС України у Вінницькій області у Facebook.

Необхідно бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами.

Під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості та стан транспортного засобу.

Сьогодні вінницькі комунальники допрацьовують наслідки вчорашньої негоди. Спецтехніка продовжує розчищати місто після снігопаду та посипати дороги і тротуари протиожеледними матеріалами.На вулицях міста задіяні 36 одиниць снігоприбиральної техніки.

Водночас у Вінниці зберігаються складні погодні умови, які зумовлюють утворення крижаної кірки. Комунальні служби міста працюють у посиленому режимі.

Нагадаємо,через снігопад і ожеледицю 26 вінничан потрапили в травмпункт.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел




Читайте також