menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Ще один відомий політик доєднався до команди «МИ - ВІННИЧАНИ»®

14.01.2022 18:05

Вінницький політик Сергій Кудлаєнко долучився до роботи громадського об'єднання

До команди вінницької громадського об'єднання «МИ - ВІННИЧАНИ» доєднався відомий вінничанин, політик та громадський діяч Сергій Кудлаєнко. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці ГО «МИ - ВІННИЧАНИ».

Разом з народними депутатами Ларисою Білозір, Миколою Кучером, Геннадієм Вацаком та головою ГО «МИ – ВІННИЧАНИ» Валерієм Коровієм працюватиме в об'єднанні й громадський діяч Сергій Кудлаєнко.

Окрім цього, 14 січня громадська організація провела підсумки спільної роботи. Надалі визначили власні орієнтири та напрямки завдань.

Сергій Кудлаєнко - доктор економічних наук, Заслужений працівник сфери послуг України, магістр державного управління, юрист, почесний президент Вінницької обласної федерації змішаних єдиноборств ММА.

«Добре знаний не лише на Вінниччині, а й в Україні, Сергій Кудлаєнко з тих людей, які торують свій життєвий шлях власною працею, наполегливістю та талантом, - повідомили у ГО «МИ – ВІННИЧАНИ». - Бажання розвиватися та рухатися вперед привело Сергія Кудлаєнка від працівника заводу, де розпочинав свою трудову діяльність, до директора підприємства, а згодом – і керівника окремих управлінь та директора Департаменту адміністративних послуг  Вінницької міської ради».

Крім того, Сергій Кудлаєнко має чималий досвід депутатської діяльності. У 2009 році увійшов до депутатського корпусу Вінницької облради. А у 2014-му обраний народним депутатом України VIII скликання, де став заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Також працював заступником члена Постійної делегації у парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі та членом груп міжпарламентських зв’язків з Республікою Чилі, Французькою, Латвійською Республіками, Республікою Польща та Китайською Народною Республікою.

«Але найголовнішим досягненням для себе вважає звання сім’янина, батька, патріота рідної Вінниччини та Української держави. Тож у команді «МИ – ВІННИЧАНИ» – не випадково: прагне власні вміння, досвід та знання використати на благо своїх земляків та малої батьківщини», - додають представники об'єднання.

Нагадаємо,«МИ – ВІННИЧАНИ» підготували святковий новорічний відеоролик.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото взято з допису.

Читайте також