menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Ще п'ятьох Героїв у боях з ворогом втратила Вінниччина

23.02.2024 18:40

Вічна пам’ять та слава героям

Захищаючи свободу та майбутнє українського народу загинули ще п'ятеро захисників з Вінниччини: Михайло Бушняк, Дмитро Самар, Олександр Пшеничний, Олексій Добрянський та Микола Оверчук, повідомляє I-VIN.INFO.

Тульчинська районна державна адміністрація повідомила про загибель жителя села Нестерварка Михайла Бушняка, 1973 року народження. Чоловік захищав цілісність України з 25 лютого 2022 року, служив стрільцем-помічником гранатометника 2 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти. Загинув Герой 20 лютого від отриманого вогнепального поранення в населеному пункті Сєверне, що на Донеччині.

Трагічна звістка прийшла до Ольгопільської громади. Стало відомо, що на фронті загинув житель села Демівка Дмитро Самар, 1983 року народження. Герой став на захист Батьківщини після мобілізації 6 березня 2022 року. Був старшим солдатом, водієм автомобільного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення військової частини А 2573. Загинув 20 лютого на Харківщині.

Трагічна звістка прийшла і до Іллінецької громади. Сьогодні у громаді попрощалась із жителем Іллінців Олександром Пшеничним, 1978 року народження. Загинув Герой боронячи рідну землю від окупантів 21 лютого, поблизу населеного пункту Мемрик, що на Донеччині.

Сьогодні у останню путь у Жмеринці провели Олексія Добрянського, 1982 року народження. Чоловік із жовтня 2022 року стояв на захисті української землі та боронив рідну країну. Отримав поранення під час виконання бойового завдання та після лікування знову повернувся на фронт. На жаль серце Героя не витримало великого навантаження та зупинилось у Новоселівці, що на Донеччині.

Позавчора в Уланівській громаді попрощались із жителем села Сальниця Миколою Оверчуком, 1985 року народження. Герой поліг 13 лютого внаслідок вогневого ураження ударним дроном ворога по БМП-1 в районі населеного пункту Колодязі, що на Донеччині.

Читайте також, люди під завалами в Дніпрі та загиблі в Одесі: наслідки нічної повітряної атаки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок громад

Читайте також