menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Ще п'ятьох захисників втратила Вінниччина

26.02.2024 18:30

Вічна пам'ять та слава героям

Нещадна війна продовжує забирати життя наших оборонців. Серед загиблих вінничани Олег Гончар, Роман Гнатюк, Сергій Туртуряну, Олексій Кошелєв та Максим Тітаренко, повідомляє I-VIN.INFO.

У суботу в Іллінецькій громаді попрощались із жителя села Кабатня Олегом Гончаром, 1975 року народження. Чоловік захищав цілісність України під час бойових дій в зоні АТО/ООС. Його серце зупинилось 23 лютого.

Вчора у Вінниці в останню путь провели трьох воїнів громади: Романа Гнатюка, Сергія Туртуряна та Олексія Кошелєва.

Роман Гнатюк, 1979 року народження став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. Служив у військовій частині А0549. До повномасштабного вторгнення працював оператором розкрійного комплексу на фабриці «Володарка». Серце воїна перестало битися 23 лютого – у День його народження.

Сергій Туртуряну, 1991 року народження боронив Україну від ворога у складі 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ. Воював у взводі оператором протитанкових ракетних комплексів. До повномасштабного вторгнення працював бригадиром будівельної бригади. Загинув Герой у бою з ворогом 19 лютого поблизу села Білогорівка, що на Луганщині.

Олексій Кошелєв, 1985 року народження відбивав ворожі атаки із весни 2023 року. Служив у лавах 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Воював у Донецькій, Луганській та Харківській областях. До повномасштабного вторгнення працював техніком-програмістом. Загинув Герой поблизу села Синьківка, що на Харківщині.

Трагічна звістка надійшла до Ямпільської громади. Стало відомо, що захищаючи рідну землю від ворога загинув Максим Тітаренко, 1990 року народження. Чоловік був молодшим лейтенантом ЗСУ, командиром стрілецького взводу та служив із липня 2023 року. Загинув Герой 23 лютого під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Синьківка Харківської області в результаті мінометного обстрілу.

Читайте також, «Моя основна мотивація – сім'я та країна» – вінницький гвардієць про страх як нормальне явище.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок громад

Читайте також