menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Що потрібно знати водіям на в’їзді до Вінниці (ФОТО)

01.03.2022 08:15

На блокпостах ретельно перевіряють документи

Під час війни багато буденних речей змінилось. Наприклад, замість будильника можна прокинутись від звуку сирени, а потім цілий день слухати її у своїх вухах. Ванну кімнату використовувати як бункер або бомбосховище. Шукати у магазинах не Айфон-13, а звичайний хліб. Стояти в чергах за бензином. Так само змінився порядок речей на дорогах. I-VIN.INFO розповість, скільки потрібно часу, аби подолати затор на в’їзді до міста.

Зараз автомобілів на дорогах стало набагато більше. В цьому переконалась кореспондентка I-VIN.INFO. Якщо ви вирішите виїхати з міста, це у вас вийде досить швидко, адже на блокпостах у Вінниці не перевіряють людей на виїзді. Саме тому там не утворюються затори. Проте, якщо ви хочете повернутись до міста, запасіться часом і терпінням.

На в’їзді надзвичайно довгі черги, і в них стоять машини здебільшого не з вінницькими номерами. Під час воєнного стану усі автівки та документи прискіпливо оглядають. Тому очікування іноді триває кілька годин. Також може трапитися, що у ваш ряд намагатимуться вклинитись інші автомобілі. Якщо ви не маєте достатнього водійського досвіду, краще будьте обережні та не ризикуйте, адже може створитися аварійна ситуація. До того ж, варто пам'ятати, що на дорозі необхідно поступатися військовим, волонтерам, тероборонцям та людям із маленькими дітьми.

Вінничанин Володимир зауважує, що деякі водії чомусь нервують, а він впевнений, що не потрібно боятись військових та тероборонців на блокпостах:

«Вони – наші герої, які виконують свій обов'язок. Так, ми чекали дуже довго. З родиною години дві долали відстань у черзі до блокпосту. Якщо раніше, у мирний час, ця дорога займала менше п’яти хвилин, то зараз 100-200 метрів треба їхати одну годину та більше. А ще проблема в тому, що всі поспішають та намагаються влізти попереду, і тут треба бути, дійсно, вмілим водієм. Напевне, не завадило б підсилити блокпости, бо хлопці працюють злагоджено і чітко, але все одно не встигають з такою кількістю машин швидко впоратись».

Нагадаємо,  керівництво області звітувало про ситуацію на Вінниччині в останній день зими.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак


Читайте також