menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Серед вінницьких військових знову є втрати на фронті

20.03.2023 16:30

Вінниччина прощається зі своїми Героями.

Із знову війна забирає найвіданніших патріотів України. Серед них є військові з Вінниччини: Олексій Донцов, Олександр Малай, Володимир Коваль. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Олексій Донцов народився 28 червня 1985 року у Хмільницькій територіальній громаді. А загинув на фронті 15 березня 2023 року під час виконання службових обов'язків в н.п. Мирноград Покровського району Донецької області. Про це повідомили у дописі на сторінці у Фейсбуці Хмільницької міської ради.

Також 15 березня в Донецькій області загинув житель села Оленівка, гранатометник стрілецького батальйону – Олександр Малай Валентинович. Чоловікнародився 11 листопада 1980 року. Про це повідомив голова Могилів-Подільської міської територіальної громади Геннадій Глухманюк.

Володимир Коваль 15 квітня 1973 року у Яришівській територіальній громаді. Проте загинув у бою поблизу Мар’їнки. Про це повідомив голова Яришівської територіальної громади Олександр Кухарчук.

Читайте також, «Цілі росії щодо білорусі такі ж, як і щодо України»: просочився документ про планикремля щодо білорусії.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: ukrinform.ua






Читайте також