menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Шестеро військових із Вінниччини полягли у боях із ворогом

24.11.2023 18:30

Вічна пам'ять загиблим та співчуття рідним

Своє життя за свободу та незалежність рідної землі віддали шестеро воїнів із Вінницької області. Серед захисників на фронті загинули: Андрій Горбунов, Олег Пилипчак, Олександр Сомік, Дмитро Гончарук, Денис Вишаровський, Олександр Роздорожнюк, повідомляє I-VIN.INFO.

В бою із ворогом 20 листопада у селі Мала Токмачка на Запоріжжі загинув Андрій Горбунов, повідомили у Жмеринській міській раді. Хлопцю було лише 23 і у мирному житті він був майстром кулінарної справи. З початком 2023 року взяв до рук зброю та разом з побратимами захищав Батьківщину у складі 3-го десантно-штурмового батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Сьогодні із героєм попрощались у рідній Жмеринці.

Внаслідок артилерійського мінометного обстрілу біля села Синьківка на Харківщині 21 листопада загинув житель Вапнярки Олег Пилипчак. Сумну звістку повідомили у Тульчинській районній військовій адміністрації. Чоловік 1985 року народження був бойовим медиком 1 десантно-штурмового взводу 2 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону. За час служби здобув авторитет серед колег та прагнув до самовдосконалення у професійній сфері. 

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу біля н.п. Кринки Херсонської області не стало жителя Олександра Соміка. Чоловік був жителем села Устя та загинув 19 листопада, повідомив голова Бершадської громади Віталій Драган.

Виконуючи бойове завдання, загинув житель Калинівської громади Дмитро Гончарук 1999 року народження. Сумну звістку повідомила голова Козятинської міської ради Тетяна Єрмолаєва. 

Вчора Вінницька громада попрощалась із Денисом Вишаровським, повідомили у Вінницькій міській раді. Чоловік був водієм-санітаром та служив у передовому хірургічному шпиталі 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка. Загинув 18 листопада на Запорізькому напрямку. Йому було лише 35 років. 

Хмільницька міська рада повідомила про загибель Олександра Роздорожнюка, жителя села Березна. Чоловік 1982 року народження, загинув 21 листопада, виконуючи бойове завдання біля Новомихайлівки Донецької області. 

Читайте також, на Вінниччині відсторонили від роботи очільника однієї із МСЕК. 

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Головне фото: slovoidilo.ua

Фото: з дописів громад 



Читайте також