menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Шлюб за добу» реєструватиме вінницький «Офіс туризму»

29.11.2022 17:00

Ця послуга діє для всіх охочих

У Вінниці тепер послугу «Шлюб за добу» надаватиме «Офіс туризму». Збір документів та реєстрація шлюбів відбувається в приміщенні ресторану «Mont Blanc», тому що приміщення відповідає нормам безпеки під час воєнного стану. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької міської ради.

У місті зросла кількість шлюбів. Часто військовослужбовці, приїжджаючи на ротацію, хочуть втілити в життя те, що до війни не встигли – освідчитись коханій людині та одружитись з обраницею. Так вони можуть скористатись послугою «Шлюб за добу». Послуга діє для всіх охочих.

Директорка комунального підприємства «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська додає: «Ми плануємо модернізувати послугу, зробити момент укладання шлюбу теплим та незабутнім. Тому передбачаємо надання додаткових послуг, зокрема трансферу, індивідуального оформлення та оздоблення місця церемонії. Також – послуг фото та відеозйомки, супроводу професійного ведучого та навіть можливості придбати унікальні сувеніри та обереги від платформи подарунків «BYVI»».

Відомо, що на сьогодні у ресторані «Mont Blanc» працює уповноважена особа «Офіс туризму Вінниці», яка окрім консультування, забезпечує збір та первинну обробку документів, їх супровід і забезпечує проведення урочистої церемонії.

Послуга доступна чоловікам та жінкам, які досягли 18 років – шлюбного віку. Та за рішенням суду право на шлюб можуть надати людині, яка досягла 16 років, якщо це відповідає її інтересам.

Для того, аби замовити послугу «Шлюб за добу» варто зателефонувати за номером (+38 (093) 603-17-19) або прийти за адресою вулиця Соборна, 34.

Нагадаємо,у Вінниці надають допомогу дітям переселенцям з Луганщини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:з вільних джерел




Читайте також