menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Сім дивовижних побачень»: вінничан запрошують на романтичну прогулянку верхи (ФОТО)

13.02.2022 18:10

На ранчо у Вінниці можна отримати порцію адреналіну та задоволення від верхової їзди

Кінь — тварина, яка може допомогти розвинути круту ідею та додати натхнення. А коли ви займаєтесь верховою їздою, нібито ейфорія виникає від усіх емоцій. I-VIN.INFO продовжує цикл публікацій «Сім дивовижних побачень», і кожен зможе обрати для себе найприйнятніший варіант. Сьогодні ми розповімо про кінний клуб, де ви матимете можливість зафіксувати всі ці емоції завдяки фото- чи відеозйомці.  

Власник кінного клубу Вадим Шестаков розповів історію його створення:  

«В дитинстві я просто обожнював коней, ми всією сім’єю часто їздили у такі місця, де тримали табуни коней. Мені це було так цікаво, що навіть почав мріяти про власний табун коней. З кожним разом постійно вимальовував собі цю мрію. Незабаром моя сім’я вирішує переїхати в Україну, де я тоді навчався. І постійно я всім казав, що обов’язково матиму коня. Навіть в школі одного разу просто сказав своїм однокласникам, що влітку в мене з’явиться кінь і так, дійсно, сталось. Незважаючи на темперамент коня й мої падіння, я все одно продовжував займатись верховою їздою. У 2020 році під час пандемії зі мною сталась неприємна ситуація через мого близького друга, тому мені потрібно було шукати вихід з ситуації. Все розпочалось з малих можливостей для заробітку, почав знаходити друзів, які працюють в сфері коневодства. Цим всім займаюсь сам, але мені допомагає сім’я та підтримують близькі друзі». 

Знаходиться кінний клуб у Зарванцях, де наразі триває будівництво, щоб по максимуму розширити територію клубу. Проте вже сьогодні ви можете отримати насолоду від верхової їзди, адже у клубі є чотири коня. Як такої назви кінного клубу немає, але Вадим Шестаков активно працює над цим і запевняє, що назва має асоціюватися лише з Вінницею і ранчо.  

У кінному клубі співпрацюють з фотографами та відеографами, тому можна замовляти відеозйомку, фотосесію і, звісно, романтичну прогулянку.  

«В основному всі замовляють прогулянки в лісі і найчастіше приїжджають саме влітку. До Дня святого Валентина ми вже проводили фотодень, всім сподобалось. Приїжджали до нас сімейні пари з дітьми, які хотіли зробити теплі сімейні кадри, в різних образах, на фоні коней. Якщо говорити про майбутнє, то планую щось грандіозне на 8 Березня», - додає власник кінного клубу.  

У кінному клубі влаштовували навіть тематичні вечірки. Представники організації, що займається декором, вирішили влаштувати свято на місці, де пасеться табун коней і розклали там велике шатро. А торік, ближче до Дня всіх закоханих, люди постійно замовляли прогулянки з романтичними вечерями. Однак власник зауважує, що охочим приїхати в клуб важко придумувати самим щось екстраординарне, тому в таких випадках ідеї має пропонувати він сам. Проте було багато цікавих історій, коли під час ось таких прогулянок та вечері, люди зізнавались в коханні один одному й робили пропозицію руки та серця. 

Кінний клуб Вадим Шестаков планує постійно розвивати, вже є багато ідей. Приміром, цього літа планується організація іпотерапії, аби люди, котрі мають душевні проблеми, отримували психологічне розвантаження. До того ж, можливе відкриття школи, де можна буде професійно вчитись верховій їзді, адже скоро розпочнеться співпраця з інструкторами.  

Аби зв'язатись з власником кінного клубу, можна відвідати сторінку в Instagram.

Матеріал створено на партнерських засадах.

Нагадаємо, «Сім дивовижних побачень»: романтична екскурсія Вінницею разом з «Bus Pass».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.  

Фото надані власником   

  

 

Читайте також