menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Сім громад Вінниччини змагались у пляжному волейболі (ФОТО)

19.06.2023 14:05

Змагання з пляжного волейболу серед жінок відбулися у Вінниці

Партнерська публікація

Вчора завершилися фінальні ігри Обласних спортивних змагань Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з пляжного волейболу серед жіночих команд. У Вінниці на міському пляжі «Хімік» за перемогу боролись спортсменки з семи громад, повідомляє I-VIN.INFO.

Фіналістки представляли такі територіальні громади: Гайсинська, Оратівська, Мурованокуриловецька, Тростянецька, Глуховецька, Якушинецька, Лука-Мелешківська.

Як зазначив голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк, зараз важливо проводити змагання для підтримки і спортсменів, і Збройних сил України.

«Важливо пам’ятати, що наші військові там, на фронті, виборюють перемогу. А наші спортсмени мають виборювати призові місця на різних спортивних змаганнях, аби показати силу та незламність України. Впевнений, ось ця енергія від спортсменів та їхніх досягнень передається нашим воїнам. А це дуже важливо для наших захисників: щоб ми їх підтримували та заряджали позитивом для нашої спільної перемоги», - каже Сергій Татусяк.

На міському пляжі «Хімік» команди провели змагання у два тури та фінальні поєдинки. Як розповів голова Відокремленого підрозділу ГО ВФСТ «Колос» Гайсинської міської територіальної організації Юрій Охріменко, сьогодні їхні учасниці вперше грають у пляжний волейбол.

«У нас в громаді немає майданчика для пляжного волейболу, тому ми і не могли нормально підготуватися.Сьогодні тут дівчата, які грають у класичний волейбол. Вони не знають усіх нюансів, які є у пляжному волейболі, тому результати гри трохи не такі, як хотілося б. Але завжди їдемо на змагання, якщо маємо можливість. Завдяки цьому пробуємо свої сили, вчимось та здобуваємо досвід», - зазначає Юрій Охріменко.

Голова Відокремленого підрозділу ГО ВФСТ «Колос» Лука-Мелешківської територіальної організації Роман Юсумбелі зауважує перед початком гри, що привіз на змагання дві команди: з Якушинецької та Лука-Мелешківської громад. Наразі всі спортсменки налаштовані на сильну гру, але не варто недооцінювати свого суперника.

«У нашій громаді люди грають у пляжний волейбол і цей вид спорту непогано розвивається. Ми фізично інколи не встигаємо охопити весь спектр роботи, яку хотіли б. Хочу подякувати голові Якушинецької громади, який виділив кошти, щоб спортсменки з їхньої громади добре підготувались і гідно виступили на змаганнях. І ще подякувати голові Лука-Мелешківської громади за те, що прагнуть розвивати спорт і теж виділяють кошти», - розповідає Роман Юсумбелі.

Отож, у цих змаганнях перше місце здобули волейболістки з Якушинецької територіальної громади. Друге місце посіла команда Оратівської територіальної громади. А третє місце – Тростянецька територіальна громада.

Кращою гравчинею визнали спортсменку з Якушинецької громади – Емму Гизатулліну. Кращі команди отримали не тільки кубки та медалі, а ще й рюкзаки, м’ячі та футболки від фонду «МХП-Громаді», який є партнером цього заходу.

Нагадаємо,у Вінниціорганізувалилітній табір для дітей з Маріуполя.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак

Читайте також