menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Спорт об'єднує»: на Вінниччині пройшли змагання серед громад за звання «найкращої» (ФОТО)

18.09.2023 13:20

Переможці змагань представлятимуть область у Ворохті

У Тульчинській громаді, що на Вінниччині, пройшли змагання серед 17 громад, де кількість населення складає 10 000 населення та більше. У підсумку змагань переможцями стала команда Тростянецької громади. Саме вони представлять нашу область у Ворохті Івано-Франківської області, повідомляє I-VIN.INFO.

«Проведення таких спортивних заходів є надважливим. Навіть під час повномасштабного вторгнення. Наші воїни воюють насамперед за продовження нормального життя для наших громадян. Щоб вони жили у мирній Україні, продовжували займатися спортом, гартували свою волю. Вороги повинні знати, що усі українці – сильні та незламні. Ми підтримуємо один одного та постійно загартовуємось. Сьогодні усі фінансові, трудові та матеріальні ресурси направлені на Перемогу!», – наголосив Тульчинський міський голова Валерій Весняний.

Загалом 17-те місце посіла команда Вороновицької громади, 16-те – Тиврівської громади,15-те – Літинської громади, 14-те – Стрижавської громади, 13-те – Чернівецької громади,12-те – Джуринської громади, а 11-те – Мурованокуриловецької громади.

Як розповів Літинський селищний голова Анатолій Бичок, фактично у кожному виді спорту на Спартакіаді були представники з його громади:

«Ми зібрали збірну з охочих брати участь в змагання. Взагалі завжди підтримуємо такі починання нашої Федерації «Колосу». Спортсмени залюбки їдуть на подібні змагання і немає значення, це старше покоління чи молодше. Дякуємо за організацію та запрошення, тому що в такий нелегкий час це розрада. Особливо, коли акцент робиться на допомогу нашим Збройним силам, то це об’єднує не лише нас, а й підтримує військових».

Десяте місце посіла команда Оратівської громади, дев'яте – Шпиківської громади, восьме – Городківської громади, сьоме – Піщанської громади, шосте – Лука-Мелешківської громади, п'яте – Мурафської громади, четверте – Дашівської громади.

Від Дашівської громади було 18 учасників, які брали участь у кожному виді спорту.

«Два тижні тому розпочали активну підготовку-відбір учасників до цих змагань. На змагання приїхали з позитивним настроєм для здобуття медалей. Враховуючи події, які сьогодні відбуваються в Україні, такі змагання допомагають отримати позитивні емоції. Спорт об'єднує, нам потрібно спілкуватися. А наша громада з радістю бере участь у схожих подіях», – зауважив Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко.

Серед трійки найкращих: Томашпільська громада (бронзова медаль), Крижопільська громада (срібна медаль) та Тростянецька громада (золота медаль).

Нагадаємо,«Мати єдине бажання – перемагати»: на Вінниччині провели змагання для громад.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валентин Вінницький


Читайте також