menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Спортивна зміна з Вінниці приїхала на відпочинок у польське місто Кельце

06.08.2022 16:50

Кельце є містом-побратимом Вінниці

З метою підтримки та психологічного розвантаження дітей Вінницької громади у рамках проєкту «Кельце Кемп для Вінниці, Свєнтокшинське 2022» до Польщі прибули спортсмени відділення баскетболу, волейболу та гандболу міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл Вінниці. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

Діти зможуть не тільки оздоровитись, а й продовжити тренуватися. У Кельце гарно розвинена база для ігрових видів спорту – баскетболу, волейболу, гандболу.

Загалом група складається з 50 осіб. Діти поїхали у супроводі своїх тренерів.

«Впевнені, що час, проведений у таборі відпочинку допоможе нашим дітям розкрити свій внутрішній світ та усвідомити, хто вони є, а свідомий вибір професії у майбутньому стане для них запорукою щасливого життя», - говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

За час відпочинку для дітей проведуть екскурсії в музеї, замки Свєнтокшинського воєводства, також планується відвідування Ботанічного саду, кінотеатру, розважального центру, басейну та різноманітні спортивні розваги.

Нагадаємо, вінничанин Іван Чупринко вкотре переміг на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vmr.gov.ua

Читайте також