menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У боях за Україну загинули ще четверо захисників з Вінниччини

25.01.2023 19:40

Воїни віддали своє життя за наше майбутнє

Російсько-українська війна продовжує забирати життя найкращих представників української нації. Ще четверо захисників з Вінниччини більше ніколи не побачать своїх рідних та близьких – вони поклали життя, захищаючи Україну від рашистів. I-VIN.INFO розповідає про Героїв, завдяки яким ми продовжуємо своє мирне життя.

Офіцер Державної прикордонної служби України Павло Загниборода загинув у бою за український Бахмут. Про це повідомили в Українському ветеранському фонді.

Павло Загниборода був родом з Вінниці та закінчив Вінницький медичний університет імені Пирогова. Після Революції гідності він одразу пішов на антитерористичну операцію на сході України, а на після початку повномасштабної війни повернувся до війська, аби захищати батьківщину.

Пан Павло був медиком та мав позивний «Док». Він завжди вселяв впевненість та надію пораненим бійцям.

«І навіть вірусні та застудні хвороби ми разом з ним долали швидко. Порція жартів, мовляв, якийсь у вас тут «бахмутський синдром», та порція ліків, і він швиденько всіх витягував й ставив у стрій», – пригадує один із побратимів.

Жмеринська міська територіальна громада знову отримала страшну звістку.

Патріот та справжній син свого народу Руслан Яворський у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Ганзюка боронив Україну, її незалежність та майбутнє кожного українця. З перших днів повномасштабної війни плече-в-плече з побратими мужній воїн відстоював наше з вами право та право кожного українця жити у вільній та суверенній державі, щодня наближаючи Перемогу.

Серце мужнього жмеринчанина зупинилось у 45… Не дожив, не домріяв, але він свято вірив в Україну та віддав за рідну країну найдорожче - життя.

Ще одна сумна звістка надійшла у Калинівську громаду: у жорстоких боях за рідну землю загинув житель Корделівки Андрій Пилипчук. Юнаку виповнилося лише двадцять шість років.

Це була щира та добра людина, справжній патріот України, який щиро вболівав за її долю та майбутнє. А майбутнє Андрія відібрала війна, юнак так і не встиг створити власної родини. У нього залишилися вічно сумуючі батьки, сестра, племінниця та кохана дівчина.

Хмельницька міська рада повідомила про те, що під час виконання бойових завдань в районі м. Бахмут Донецької області ворожа куля нещадно обірвала молоде життя хмільничанина Гедзуна Віталія Анатолійовича, 08.12.1992 р.н.

Міський голова Микола Юрчишин, Хмільницька міська рада та її виконавчий комітет, структурні підрозділи міської ради, старостинські округи та жителі громади висловлюють глибокі співчуття родині захисника України.

Читайте також, Україна закликає визнати кібератаки з боку росії воєнними злочинами.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок громад

Читайте також