menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У боях за Україну загинули троє захисників з Вінниччини

07.12.2022 16:30

Вічна і світла пам'ять Героям!

Захищаючи Україну, загинули троє захисників з Вінниччини — Віктор Кульчицький, Василь Мазур та Андрій Іванін. Про це повідомляє I-VIN.INFO з

У Барській територіальній громаді повідомили про загибель захисника з села Сеферівка — Віктора Михайловича Кульчицького. Захиснику було 44 роки. Він ще із 2014 року став на захист України та служив у зоні проведення АТО. З першого дня повномасштабного вторгнення знову пішов на захист України.

У Калинівській громаді повідомили про загибель Василя Мазура. Завтра мешканців громади орієнтовно об 11:00 просять утворити коридор слави від машинобудівного заводу до центра Калинівки.

У Ладижинській громаді теж повідомили, що 17 листопада загинув молодший сержант, командир відділення роти охорони ЗСУ Андрій Миколайович Іванін. Завтра о 10:00 на центральній площі міста розпочнеться траурний мітинг та прощання з Героєм.

Нагадаємо, російське вторгнення: двісті вісімдесят сьома доба.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок у Facebook




Читайте також