menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У боях за Україну загинули троє захисників з Вінниччини

18.01.2023 19:40

Вічна пам'ять Героям!

На передовій загинули троє захисників з Вінниччини: Сергій Петров з Ямпільської громади, Богдан Криворучко з Тростянецької громади та Михайло Барський з Тульчинської громади, повідомляє I-VIN.INFO.

У Ямпільській громаді сповістили про загибель Сергій Вікторович Петров. Захиснику був 41 рік. З 2015 року він став на захист України, тричі перебував в зоні АТО/ООС. З початком повномасштабного вторгнення чоловік з 26 лютого 2022 рокустав на захист рідної батьківщини. Сергій Петров служив кулеметником 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу з стрілецької роти однієї з військових частин.

Підступна смерть забрала життя мужнього захисника в ДТП. Рухаючись автомобілем ЗІЛ-5301 сталось зіткнення з автомобілем ДАФ, який виїхав на зустрічну смугу руху. Сергія евакуювали до районної лікарні міста Смоліно Кіровоградської області, де він помер вір отриманих травм 16 січня.

У Тростянецькій громаді повідомили про загибель Богдана Олександровича Криворучка, якому було 27 років. Старший солдат Богдан Криворучко з 2019 року служив за контрактом та був учасником бойових дій у зоні АТО/ООС. Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну брав участь у боях за звільнення Миколаївської та Херсонської областей. 16 січня поблизу населеного пункту Водяне, Ясинуватського району, Донецької області загинув.

Крім цього, у Тульчинській громаді повідомили про Михайла Васильовича Барського, якому було 38 років. Сержант Барський Михайло Васильович був старшим бойовим медиком ремонтної роти. Він загинув 15 січня 2023 року біля населеного пункту Водяне Ясинуватського району Донецької області.

Нагадаємо,«На місці падіння гвинтокрила працюють усі служби»: що відомо про трагедію у Броварах.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Головне фото: з вільних джерел

Фото:зі сторінки у Facebook




Читайте також