menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У двох вінницьких навчальних закладах реалізують проєкт міжнародної підтримки ООН

10.02.2023 19:40

Проєкт передбачає матеріальну та психологічну допомогу

На Вінниччині стартує новий проєкт в рамках міжнародної допомоги ООН. Для участі в реалізації проєкту відібрали Вінницький національний медичний університет імені Миколи Пирогова та Вище професійне училище №11 м. Вінниці. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись Veжа.

У рамках проєкту передбачена матеріально-технічна, психолого-соціальна допомога, організація та проведення тренінгів для переселенців, працівників закладу освіти, студентів та здобувачів. Також – організація Всеукраїнського тренінгу для керівників закладів освіти та учасників проєкту.

Вже сьогодні, 10 лютого, відбулася робоча зустріч із представниками Програми з відновлення та розбудови миру Програми розвитку ООН Валентиною Смаль та Дмітрієм Коваленком. Разом з директором Департаменту Володимиром Буняком та представниками відділу вищої, професійної, фахової перед вищої освіти і науки обговорили план реалізації проєкту підтримки закладів освіти, на базі яких розміщені внутрішньо переміщені особи.

Для участі у проєкті обрали загалом чотири області України: Вінницька, Дніпропетровська, Київська та Львівська. Термін – шість місяців.

Читайте також, Україна пережила черговий масований ракетний обстріл з боку рф.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: фейсбук-сторінка Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації

Читайте також