menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У дворах вінницьких шкіл посадять більше 250 дерев

10.11.2021 10:20

Це відбудеться у рамках проєкту «Зелена хвиля» цією осені

До природоохоронної акції «Зелена хвиля» цього року приєднались шість вінницьких шкіл: гімназії №21 та №2, школа №8, фізико-математичний ліцей №17, гуманітарно-естетичний колегіум №29 та КЗ «Стадницька гімназія». Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина із посиланням на сайт Вінницької міської ради.

Вчора, 9 листопада учні ліцею №17 разом із заступником міського голови Андрієм Очеретним висаджували ялинки на території школи.

«Ще кілька років тому ліцей №17 не мав такої зеленої оази. Тепер заклад має свій впорядкований внутрішній двір, гарні доріжки, майданчик для заняття спортом. А сьогодні ми тут висаджуємо дерева у рамках акції «Зелена хвиля»: туї, ялівець та ялини. Мета акції – привити дітям любов до природи. Сьогодні ми побачили, що хлопчики та дівчатка із задоволенням саджають дерева. Важливо, щоб ці діти, а це – шестикласники, доглядали за цими рослинами впродовж п'яти років, які їм залишилось навчатись у ліцеї. Потім вони зможуть розповідати, що у 2021 році висаджували ці дерева», - зазначив Андрій Очеретний.

Природоохоронна акція «Зелена хвиля» була започаткована головою міської ради ще у 2017 році. В цьому році, в рамках проєкту, лісовики допомогли скласти школам проєкти зелених зон на пришкільних територіях, які в найближчому майбутньому будуть засаджені деревами.

Нагадуємо, що довідки про протипоказання до вакцинації проти COVID-19 з`являться у Вінниці

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vmr.gov.ua

Читайте також