menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У громаді Вінниччини пройшов легкоатлетичний турнір (ФОТО)

28.04.2023 13:30

Змагання організували пам'яті Володимира Бродовського

Вчора у Іллінецькій громаді Вінниччини провели змагання, які вкотре доводять незламний дух Українців та прагнення Перемоги. Відтак, в Іллінцях вперше пройшов легкоатлетичний турнір пам’яті Володимира Бродовського, талановитого спортсмена, викладача та патріота. Він понад 35 років був керівником фізичного виховання ІАФК, кандидатом в майстри спорту з легкої атлетики та ветераном педагогічної праці, повідомляє I-VIN.INFO.

«З Володимиром Станіславовичем я був знайомий близько 35 років. Це людина, яка жила спортом. Він горів своєю справою. Про нього можна говорити багато. Мені приємно, що сьогодні знайшлись люди, які ініціювали та втілили цей турнір в життя. Цю людину Іллінеччина пам’ятатиме ще довго», - вітає присутніх голова Іллінецької територіальної громади Володимир Ящук.

Теплі спогади про Володимира Бродовського озвучив також голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк:

«Ми впевнені, що цей турнір буде і всеукраїнським, і міжнародним. Тому що Володимир для нас - це гордість. Це людина, яка віддавала душу і серце для розвитку спортивного товариства. Він прославляв Вінниччину. Це дань поваги для Володимира, його родини та нас. Не вистачає його. Його креативу та того запалу, з яким він завжди вболівав за Іллінці. Він був патріотом, який прагнув розвитку громади. Сьогодні не простий час для всіх. Але ми виборюємо своє право бути сильною та незалежною правовою державою. І в нас це обов’язково вийде. Захисники та захисниці об’єднались та воюють на передовій, а ми тут тримаємо «спортивний фронт» для підтвердження нашої єдності».

Так, за активний розвиток громади у спортивному напрямку та всебічну підтримку спорту Сергій Татусяк вручив Подяки міському голові Володимиру Ящуку та директору Іллінецького державного аграрного коледжу Василю Пиндусу.

«Це надзвичайна подія, яку організували на честь людини з великою літери. Під час роботи в коледжі він повністю віддавався роботі. У нього була маса ідей та ініціатив. Він багато речей робив своїми руками спільно з колегами. Спортивний майданчик біля коледжу збудований його зусиллями. Він разом з нами, з тисячами його випускників», - зауважує Василь Пиндус.

Присутні на змаганнях рідні Володимира Бродовського, дружина Тетяна та дві доньки - Віта та Тетяна, вручали переможцям грамоти, відзнаки, медалі та призи від партнерів заходу учасникам турніру.

«Спортивні змагання відбуваються у дні протистояння російській агресії. За весь час війни кожен в державі робить свій вклад у наближення нашої перемоги. Ціна перемоги - це життя найкращих, смерті та страждання мирних громадян. Ми пишаємось українцями, які щодня та щоночі виборюють право жити під мирним небом», - каже заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Швець.

У результаті змагань переможцями із забігу на 60 метрів стали:

- Сергій Шевчук (1-е місце), Артем Баранк (2-е місце), Вячеслав Присяжнюк (3-є місце)

- Аліса Павленко (1-е місце), Анастасія Присяжнюк (2-е місце), Ванда Школа (3-є місце)

У результаті змагань переможцями із забігу на 100 метрів стали:

- Станіслав Блажко (1-е місце), Сергій Шевчук (2-е місце), Денис Бондарчук (3-є місце)

- Аліса Павленко (1-е місце), Анастасія Присяжнюк (2-е місце), Ванда Школа (3-є місце)

Довідково:

Володимир Станіславович Бродовський - викладач фізичного виховання Іллінецького аграрного коледжу з 1978 року. З 1981 року - керівник фізичного виховання у тому ж коледжі.

Володимир Бродовський учасник Естафети олімпійського вогню XXII олімпійських ігор, чемпіон України з бігу на 200 метрів серед спортсменів ДСТ «Колос», неодноразовий чемпіон області з бігу на 100 і 200 метрів. Також він зайняв четверте місце в легкоатлетичній естафеті на VII спартакіаді України у 1979 році.

Його вихованці - чемпіони України з легкої атлетики, які входять до збірних команд навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Під керівництвом Володимира Бродовського викладачі та працівники Іллінецького коледжу двічі брали участь у Всеукраїнській спартакіаді «Здоров’я», де займали третє місце.

Нагадаємо, у Балаклію прибули три тони гуманітарного вантажу від дітей з Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна




Читайте також