menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У місті на Вінниччині ще не вдалось стабілізувати ситуацію з постачанням тепла

30.11.2022 15:50

У Ладижині досі проблеми з опаленням

Наразі у місті Ладижин Вінницької області досі 18 тисяч людей залишаються без опалення. Після ракетних ударів 23 листопада Ладижинська ТЕС зупинена. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Телеграм-каналі начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова.

Ладижинська ТЕС – було єдине підприємство, яке надавало тепло у Ладижин. Як зазначається у дописі Сергія Борзова начальника Вінницької ОВА, потрібно створювати нову систему альтернативного опалення, а міська влада не в змозі це зробити за короткий термін. Наразі військова адміністрація шукає можливості якнайшвидше забезпечити теплом жителів Ладижина.

«Вирішуємо технічні питання щодо нової котельні. Питань з фінансуванням немає, є лише із терміном виготовлення специфічних агрегатів – потрібен певний час. ДСНС розгортає у місті додаткові пукти обігріву. Вживаємо різні заходи, щоб люди могли отримати тепло та електроенергію», - йдеться у дописі.

Наразі у Ладижині зігріваються електроприладами, тому там забирають більший об’єм електроенергії. Проте потужності має вистачати і на сусідні населенні пункти, і на громади поруч з Ладижинською. Також вирішуються технічні питання щодо нової котельні.Окрім цього, дві школи у Ладижині на альтернативному опаленні.Там є твердопаливні котли, забезпечені дизельними генераторами.Лікарня в Ладижині опорною не була: по маршруту пацієнта «швидкі», як і раніше, везуть хворих у Гайсин. Про евакуацію жителів міста питання не стоїть.

Нагадаємо, громади Вінниччини долучились до акції «Тепло від дому до окопу».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Picasa.





Читайте також