menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці облаштують 50 «пунктів незламності»

22.11.2022 10:10

Місця обігріву облаштували у Вінниці

На базі бібліотек шкіл, підліткових клубів у Вінниці облаштували 30 пунктів обігріву. Ще більше двадцяти закладів готують для цих потреб і надалі продовжують облаштовувати. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Також прагнуть задіяти до «пунктів незламності» додаткові площі з допомогою бізнесу, торгівельних центрів.Підтримують таку ініціативу міста-партнери у Європі. У міській владі вже очікують намети та мобільні кухні. Основна мета – створити якомога більше місць, де люди зможуть зігрітися, підзарядити телефони, випити теплого чаю. Це важливо у разі тривалих відключень електроенергії чи опалення. І в першу чергу варто подбати про дітей і містян старшого віку.

«Такі «пункти незламності» будуть працювати для людей у різних районах міста. Для України це може бути найскладнішою зимою. Але для російської імперії це має бути останньою зимою», - зазначає Сергій Моргунов.

Нагадаємо, для діток з особливими освітніми потребами реалізують проєкт у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису.


Читайте також